Offerte aanvragen

Schoolreis Antwerpen

Al vanaf € 23,50 per persoon

Antwerpen; nét over de grens, maar toch echt Vlaams! Tijdens een dagtocht naar Antwerpen maakt u kennis met deze stad, welke een mix van cultuur, architectuur, mode en shopping biedt. Ontdek het schitterende verleden van Antwerpen in Diamantwijk, de winkels op de Meir, de terrasjes aan de Grote Markt of zoek de bedrijvigheid op in de haven! Antwerpen heeft voor ieder wat wils!

Reisprogramma

U vertrekt om 08.30 uur naar Antwerpen. De chauffeur zet u af in het centrum, waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. Om 17.30 uur haalt de chauffeur u weer op in het centrum en vertrekt u richting Nederland. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Met uw groep naar Schoolreis Antwerpen


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar het centrum van Antwerpen;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Antwerpen

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.