Offerte aanvragen

Schoolreis Amsterdam

Al vanaf € 19,50 per persoon

Met zijn typische grachten is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante grote Europese steden. U kunt tijdens uw schoolreis een rondvaart door de grachten maken, rondsnuffelen in de kleine winkels met persoonlijke service, of op één van de caféterrasjes aan de grachten zitten. Daarnaast kunt u terug naar de tijden van Rembrandt en Van Gogh in het Rijks- en Van Gogh Museum. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan het Anne Frank Museum, het achterhuis waar Anne haar dagboek schreef.

Reisprogramma

U vertrekt om 07.00 uur naar Amsterdam. De chauffeur zet u af in het centrum, waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. U kunt op eigen gelegenheid de stad verkennen. Om 18.00 uur haalt de chauffeur u weer op in het centrum en vertrekt u richting huis. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Met uw groep naar Schoolreis Amsterdam


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per tourist class touringcar van uw school naar het centrum van Amsterdam;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Amsterdam

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.