Offerte aanvragen

Schoolreis Aachen

Al vanaf € 28,50 per persoon

Aachen ligt dichtbij het drielandenpunt Duitsland, Nederland en België. Deze keizerstad heeft een rijke geschiedenis die niet om de aanwezigheid van de grootmacht Karel de Grote heen kan. In de nauwe Middeleeuwse steegjes, die ontspringen aan de impostante Aachener Dom en het prachtige stadhuis, voelt het soms alsof de tijd er jarenlang heeft stilgestaan. Aachen is onmiskenbaar verbonden aan het bronwater dat hier ontspringt, getuige de vele fonteinen en monumenten door de stad. Ontdek de eeuwenoude badtraditie in de Carolus Thermen, ontdek kleine bijzondere winkeltjes in de Altstadt of verwonder je over de boeiende geschiedenis in één van de musea.

Reisprogramma

U vertrekt omstreeks 07.30 uur naar Aachen. De chauffeur zet u af bij in het centrum, waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. Om 17.30 uur haalt de chauffeur u weer op in het centrum en vertrekt u richting uw school. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Met uw groep naar Schoolreis Aachen


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar het centrum van Aachen;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.