Offerte aanvragen

Schoolreis Veluwe

Al vanaf € 53,00 per persoon

Het outdoorcentrum is gelegen in de Veluwe. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor een actief dagje uit. Er zijn diverse programma's mogelijk voor een schoolreis!

Reisprogramma

Omstreeks 08.00 uur wordt u bij school opgehaald. Om 09.30 uur wordt u ontvangen op de locatie en krijgen de docenten in vogelvlucht de onderdelen uitgelegd. Uw groep wordt in teams opgedeeld waarna het sportieve programma kan beginnen. De volgende activiteiten staan op het programma:

GPS Hike en vlotvaren
U gaat met de GPS te voet op pad en op zoek naar de opgekregen waypoints. Tijdens deze tocht krijgen de teams nog een opdracht, zij dienen een vlot te bouwen en de overkant van de rivier zien te oversteken. Eenmaal aan de overkant gaat de tocht verder en krijgen de teams een vervolgroute die naar de eindbestemming zal leiden.

Challenge en samenwerking
Onder leiding van een instructeur gaan de teams diverse uitdagende outdoor activiteiten doen. Ook zullen er diverse samenwerkingsonderdelen zijn. Onder andere de volgende onderdelen komen aan bod; survival touwbruggen, handboogschieten, mega tangram en kratten stapelen.  

Om 16.30 uur is het einde van het sportieve programma en keren jullie weer terug naar school. 

Met uw groep naar Schoolreis Veluwe


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar de Veluwe;
- Verzorgingskosten chauffeur(s) en parkeerkosten;
- Excursies zoals genoemd in het programma;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78