Offerte aanvragen

Schoolreis Gelderland

Al vanaf € 165,00 per persoon

Reisprogramma

In Gelderland liggen prachtige gebieden zoals de Veluwe en de Hatertse en Overasseltse Vennen waar u veel sportieve activiteiten kunt doen. Een perfecte locatie om leerlingen kennis met elkaar te laten maken of juist om het jaar samen fanatiek af te sluiten.

Het bosrijke en heuvelachtige gebied biedt diverse mogelijkheden voor uw actieve schoolreis zoals mountainbiken, klimmen, boogschieten, lasergamen, teambuilding opdrachten en nog veel meer. 

Graag stellen wij samen met u een leuk, uitdagend en onvergetelijk programma samen!

Reisprogramma

Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan. Het programma en de onderdelen zijn naar eigen invulling in te delen. 

Dag 1
U vertrekt in de ochtend naar de locatie, alwaar u om 10.00 uur wordt ontvangen met koffie, thee, limonade en koek. Tijdens uw verblijf heeft u een vast aanspreekpunt. Vandaag gaat u in de ochtend naar het klimbos en 's middags boogschieten. In de avond doet u een bosspel. Het zijn activiteiten waarbij je elkaar op een andere manier goed leert kennen. Na de activiteit wordt u terug naar de accommodatie gebracht. Hier staat een diner in de vorm van een buffet voor de groep klaar.

Dag 2
Na het ontbijt in buffetvorm brengt de chauffeur u weer naar de activiteitenlocatie. In de ochtend begint u met een activiviteit waar u leert om vuur te maken en hiermee eten te bereiden. In de middag staat een escape room en obstacle run voor de groep gepland. Het is van belang dat je elkaar helpt en goed communiceert om de obstakels te trotseren. Na de activiteit wordt u terug naar de accommodatie gebracht. Hier staat een diner in de vorm van een buffet voor de groep klaar.

Dag 3
Na het ontbijt is het nog mogelijk een activiteit te doen. U kunt gaan mountainbiken, vlotbouwen- en varen, of een oriëntatietocht doen. Omstreeks 14.00 uur keert u weer terug naar uw school en is de reis ten einde.

Accommodaties

Groepsaccommodaties
Er zijn meerdere groepsaccommodaties mogelijk; allen beschikken over meerdere kamers, geschikt voor vier tot veertien personen. Daarnaast beschikken alle groepsaccommodaties over een goed uitgeruste keuken, sanitair, recreatieruimtes, geluidsinstallatie en een buitenterrein.

Blokhutten
U verblijft in blokhutten op een huttenkamp midden in natuurreservaat De Hatertste & Overasseltse Vennen. Het groepsverblijf is geschikt voor 30-40 personen en bestaat uit 4-persoonsblokhutten op palen van 1 meter hoog. Ook beschikt het terrein o.a. over een keuken blokhut, sanitair en kampvuurplaats.

Met uw groep naar Schoolreis Gelderland


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar de accommodatie en v.v.;
- Parkeerkosten, BTW, belastingen en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontvangst met koffie, thee, limonade en koek;
- Lakenpakket;
- Eindschoonmaak;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Gelderland