Offerte aanvragen

Schoolreis Disneyland - Parijs

Al vanaf € 89,00 per persoon

Let op: voor alle actuele informatie en toegangsregels omtrent Covid-19 verwijzen wij u graag door naar de officiële website van Disney: https://bit.ly/3rv8mSB

Disneyland® Paris

Disneyland® Paris is een populair uitstapje voor scholen. Bezoek de twee Disney® Parken met meer dan 50 fantastische attracties, spectaculaire shows, verbluffende parades, onvergetelijke ontmoetingen met Disney Figuren en bijzondere seizoenen die klassieke en moderne Disney verhalen tot leven brengen. Het staat garant voor een geweldige en onvergetelijke ervaring!

Disneyland® Park

Dromen worden werkelijkheid in het Disneyland® Park en sprookjes komen tot leven in vijf betoverende landen. Kom en ontdek spectaculaire shows, adembenemende attracties, een schitterende parade en onvergetelijke ontmoetingen met Disney Figuren.

Beleef de magische Disney verhalen in vijf fantastische landen, boordevol sensationele attracties, spectaculaire shows en vrolijke parades. Wandel door Main Street, U.S.A.® en geniet van de sfeer van een Amerikaans stadje, verover het Wilde Westen in Frontierland, ontdek het spannende Adventureland, neem een duik in de klassieke sprookjes in Fantasyland en reis naar de toekomst in Discoveryland.

Walt Disney Studios® Park

Wil je weten hoe de magie van het witte doek tot stand komt? Neem een kijkje achter de schermen, in de wereld van camera’s, spotlights en kaskrakers. Voeg betoverende shows en ontmoetingen met supersterren toe aan jouw familieverhaal.

Sterren van alle leeftijden kunnen de magie van de Disney films beleven in vier spectaculaire productiezones. De indrukwekkende toegangspoorten van een grote filmstudio heten je welkom in Front Lot. In Production Courtyard ervaar je de spanning van de wonderbaarlijke film- en televisiewereld. In Backlot vind je volop actie, sensatie en speciale effecten. En in Toon Studio komen de tekenfilms voor je ogen tot leven.

Reisprogramma

U vertrekt omstreeks 03.00 uur vanaf uw school naar Disneyland® Paris. In de loop van de ochtend komt u daar aan en kunt u meteen de parken betreden. De chauffeur neemt ondertussen zijn verplichte aantal uren rust. In de loop van de avond vertrekt u weer naar uw school, waar u omstreeks 03.00 uur aankomt. 

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen)

Met uw groep naar Schoolreis Disneyland - Parijs


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Disneyland® Paris;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Entree tot beide Disneyland® Parijs parken;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.