Offerte aanvragen

Schoolreis Tel Aviv

Al vanaf € 395,00 per persoon

Een stad waar je elementen van diverse andere steden terug kan vinden. Het statige van Berlijn, zanderige van Marrakech en de glans van San Francisco. Perfect dus voor een studiereis; Tel Aviv. Deze stad heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een hippe stad met veel hotspots, een mooi strand, culinaire hoogstandjes en een klimaat waar je ‘u’ tegen zegt. De typische Bauhaus architectuur maakt deze stad tot een waar openluchtmuseum. Verschillende gebouwen en bezienswaardigheden in de stad vertellen het verleden, zoals de haven ‘Jaffa Port’, de St. Petruskerk en het Kikar Kedumim plein.

Reisprogramma

Vanaf uw school reist u op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht die u naar Tel Aviv brengt. Bij aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar het centrum brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar Nederland waar de reis, na aankomst, ten einde komt.

Accommodaties

Hostel in het centrum

Deze accommodatie is gelegen in het stadscentrum van Tel Aviv, op slechts 600 meter van het Museum van de onafhankelijkheid. Op slechts 700 meter van het hostel bevindt zich de Shekin-straat.

De leerlingen verblijven op meerpersoonskamers geschikt voor vier tot twaalf personen. Alle kamers beschikken over eigen faciliteiten. De docenten verblijven op één- en tweepersoonkamers. Deze kamers beschikken eveneens over eigen faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

De accommodatie beschikt verder nog over gratis Wi-Fi, een bar, 24-uur receptie, terras en airconditioning.

Met uw groep naar Schoolreis Tel Aviv?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens reis - Schoolreis Tel Aviv

per persoon

Gegevens school

Overige gegevens

Deel deze trip

4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Tel Aviv incl. tax en handbagage;
- Luchthaventransfer in Tel Aviv;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Tel Aviv

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.