Offerte aanvragen

Schoolreis Tallinn

Al vanaf € 280,00 per persoon

Als je het hebt over een ideale bestemming voor een schoolreis of werkweek is Tallinn, Estland, absoluut in de race. In de hoofdstad van Estland vind je lieflijke Middeleeuwse straatjes, maar ook veel groen. Het leukste van deze stad is om te zien hoe oud en nieuw prima samen gaan. In het oude deel zijn veel historische bezienswaardigheden te vinden, die hun oorsprong hoofdzakelijk vinden in de middeleeuwen.

Reisprogramma

Vanaf uw school reist u op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Tallinn. Bij aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar uw accommodatie brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar Nederland waar de reis, na aankomst, ten einde komt.

Accommodaties

Hostel in het centrum van Tallinn
Het hostel ligt in de oude binnenstad van Tallinn, op ongeveer 250 meter van het stadhuis.

Leerlingen verblijven op meerpersoonskamers geschikt voor vier tot acht personen. De faciliteiten bevinden zich op de gang. De docenten verblijven op één- en tweepersoonkamers, eveneens met gedeelde faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt tevens over een recreatieruimte, een gemeenschappelijke keuken, gratis Wi-Fi en een bagageruimte.

Met uw groep naar Schoolreis Tallinn?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens reis - Schoolreis Tallinn

per persoon

Gegevens school

Overige gegevens

Deel deze trip

4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Tallinn incl. tax en handbagage; 
- Luchthaventransfer in Tallinn;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket en handdoek;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Tallinn

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.