Offerte aanvragen

Schoolreis Sarajevo

Al vanaf € 235,00 per persoon

Ga tijdens uw schoolreis of werkweek met de leerlingen op reis naar een bijzondere bestemming. Het is niet een bestemming die voor de hand ligt, maar uniek is het zeker. Sarajevo is een bestemming waar de Turkse invloeden en de littekens uit de oorlog nog zichtbaar zijn. Het is de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina, wat tot 1992 deel uitmaakte van het voormalig Joegoslavië. Er volgde een dramatische oorlog waarbij in 1995 de vrede werd getekend. Sarajevo is een bestemming waar de oorlog nog een belangrijke rol speelt, maar het is ook zoveel meer dan dat.  

Reisprogramma

U vertrekt om 16.00 uur met uw school naar Sarajevo. De reis wordt deels als nachtreis uitgevoerd. De volgende dag komt u in de loop van de middag aan bij uw accommodatie en kan uw schoolreis echt beginnen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de één na laatste dag vertrekt u om 21.00 uur weer richting Nederland. De reis wordt deels als nachtreis uitgevoerd. In de loop van de laatste dag komt u weer terug bij uw school en eindigt uw schoolreis naar Sarajevo. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Accommodaties

Het hostel ligt in Sarajevo, op slechts 700 meter van het stadscentrum. Het hostel is hoog gelegen, waardoor het een mooi uitzicht biedt op de stad en de omliggende heuvels.

De leerlingen verblijven op meerpersoonskamers geschikt voor vier tot zes personen met gedeelde faciliteiten. De docenten verblijven op tweepersoonskamers met privéfaciliteiten. Alle kamers beschikken over een airconditioning, televisie, meerdere stopcontacten, leeslampjes en ruime bagagekluizen.

Tot de gedeelde faciliteiten behoren een terras, een keuken en een wasruimte. De receptie is 24 uur per dag geopend. Er is een supermarkt naast de accommodatie. Het hostel biedt tevens gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi in alle ruimtes.

Met uw groep naar Schoolreis Sarajevo?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens reis - Schoolreis Sarajevo

per persoon

Gegevens school

Overige gegevens

Deel deze trip

4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Sarajevo;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket (tenzij anders vermeld);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Het is ook mogelijk om per vliegtuig (met 1 tussenstop) naar Sarajevo te reizen. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Sarajevo

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.