Offerte aanvragen

Schoolreis Sauerland

Al vanaf € 24,00 per persoon

Op zoek naar een actieve schoolreis? Het Sauerland biedt vele mogelijkheden. Op slecht 220 kilometer van de grens treft u het Sauerland. De leerlingen kunnen er voor kiezen om te gaan langlaufen, skiën, snowboarden of sleeën. 

Skigebied Winterberg
Winterberg is wellicht de bekendste wintersport plaats in het Duitse Sauerland. U kunt in Winterberg volop van de sneeuw genieten. Direct bij de stad ligt de skiliftkarussell Winterberg met vier stoeltjes- en 16 sleepliften, het is het grootste aaneengesloten skigebied naast de Alpen. De pistes zijn overwegend licht tot middelzwaar, maar er zijn ook enkele pittige pistes.

Skigebied Altastenberg
Altastenberg, een klein en gezellig plaatsje op enkele kilometers van het bekende Winterberg. Altastenberg heeft zeven liften, negen blauwe, zes rode en twee zwarte pistes. En dagelijks worden er tientallen kilometers langlaufloipes geprepareerd. Verder heeft het gebied 15 sneeuwkanonnen om de sneeuwhoogte op peil te houden.

Reisprogramma

U vertrekt om 06.00 uur vanaf uw school naar het Sauerland. In de ochtend komt u daar aan en worden ontvangen door enthousiaste begeleiders. Zij zorgen dat de dag volgens programma verloopt, helpen u met het materiaal en zijn aanspreekpunt bij vragen of problemen. 

Als het materiaal is opgehaald kunt u van de sneeuw en omgeving gaan genieten. Om 16.00 uur is het weer tijd om terug naar huis te keren. Rond 20.30 uur bent u weer in Nederland en is deze actieve schoolreis weer ten einde. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Met uw groep naar Schoolreis Sauerland?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens reis - Schoolreis Sauerland

per persoon

Gegevens school

Overige gegevens

Deel deze trip

Dagtocht

Aantal personen     90 pers.
Langlaufen     € 24,00 p.p.
Skiën     € 57,50 p.p.
Snowboarden     € 60,50 p.p.
Easy ski     € 37,00 p.p.

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per tourist class touringcar van uw school naar het Sauerland;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Materiaal;
- Loipe/ski-passen;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.