SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dé goedkoopste van Nederland

Chanal Westerink

“Tijdens mijn studie International Business and Languages heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in het buitenland. Met veel enthousiasme heb ik een half jaar in Sevilla gewoond en werkte ik in de zomermaanden als reisleider op diverse bestemmingen in Europa. Heerlijk vond ik het, de omgang met mensen, het werken en leven in een andere omgeving. Een onvergetelijke tijd heb ik daar beleefd!

Na mijn studie ben ik gaan werken bij Toeristiek, waar ik werkte als Editor. Ik maakte beschrijvingen van hotels en plaatsen in het buitenland, en reisde hiervoor elke maand naar een andere bestemming. Vervolgens heb ik nog bij een werving- en selectiebureau gewerkt en ben ik inkoper geweest bij een groothandel. Na deze omzwervingen ben ik toch weer in de reisbranche gaan werken en werk ik nu sinds september 2014 bij Scooltrips.

Nieuwsgierig als ik ben, vind ik het heerlijk om telkens weer die nieuwe, mooie en unieke plekjes te ontdekken in prachtige steden en verrassende landen. Als ik de mogelijkheid heb, ga ik er even tussenuit voor een leuke stedentrip of het liefst nog een verre reis.

Bij Scooltrips wil ik anderen kennis laten maken met al het moois op de vele bestemmingen die we aanbieden. Het in kaart brengen van de perfecte stedentrip, dagtocht of skitrip, compleet op maat en passend bij de wensen van de klant is de mooiste uitdaging. Iedere aanvraag is weer een uitdaging en dat zorgt ervoor dat mijn werk nooit saai is!”

Juul van Onna


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief