SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Zweden Zweden
Zweden

Stockholm

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Zweden - Stockholm

Meerdaagse schoolreis: Stockholm
Stockho lm, een hippe bestemming welke bekend staat om haar schoonheid. Stockholm is gebouwd op 14 eilanden, omgeven door water en bezaaid met parken, bossen en strandjes. Door het heuvelachtige...

Meerdaagse schoolreis: Stockholm

Stockholm, een hippe bestemming welke bekend staat om haar schoonheid. Stockholm is gebouwd op 14 eilanden, omgeven door water en bezaaid met parken, bossen en strandjes. Door het heuvelachtige landschap in de stad, kunt u overal genieten van mooie uitzichtpunten. En nét buiten de stad liggen nog eens duizenden kleine eilandjes die het ontdekken waard zijn! Maak zeker een rondvaart, bezoek één of meerdere eilanden, snuif cultuur in het historische centrum of in een van de vele musea. Stockholm is een unieke bestemming voor een meerdaagse schoolreis of werkweek! 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
4 of 5 dagen
Vervoer:
Vliegtuig

vanaf €276,- p.p.

Offerte

Reisprogramma Stockholm
Vanaf uw school reist op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Stockholm. Bij aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar uw accommodatie brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar Nederland waar de reis, na aankomst, ten einde komt.

Hostel in het centrum
Dit hippe hostel is in het centrum van Zweden gelegen, nabij het centraal station en dichtbij verschillende bezienswaardigheden van de stad. Dit maakt het hostel een goede uitvalsbasis om de stad te verkennen.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot zes personen. De kamers beschikken over gedeelde faciliteiten. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Voor een meerprijs kunnen de leerlingen in meerpersoonskamers met privé faciliteiten verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt over gratis WiFi, een bar en restaurant, bagageruimte en lounge. 

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Stockholm incl. tax en handbagage;
- Transfer vanaf de luchthaven van Stockholm naar de accommodatie en v.v.;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefond Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

4-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Hostel in het centrum € 296,50 p.p. € 276,00 p.p. 

 

5-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Hostel in het centrum € 327,00 p.p. € 306,50 p.p. 

Kaknästornet
De belangrijkste radioen tv-toren van Zweden is 155 meter hoog en biedt een geweldig uitzicht over de hoofdstad.

Boottocht
Om Stockholm van haar mooiste kant te bekijken, kunt u meegaan met één van de vele boottochten die vanaf de verschillende kades in de binnenstad vertrekken.

Gamla Stan
Het oudste deel van Stockholm is Gamla Stan (de oude stad) en het hieraan grenzende eilandje Riddarholmen.

Het Koninklijk Paleis
De officiële residentie van de Zweedse koning heeft meer dan 600 kamers verdeeld over 7 verdiepingen. Naast de functie van koninklijke residentie herbergt het gebouw ook 3 musea.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief