SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
TsjechiŽ

TsjechiŽ - Survival

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Tsjechie - TsjechiŽ - Survival

Meerdaagse schoolreis: Tsjechië
Het Ertsgebergte bevindt zich in het noordwesten van het Tsjechië. De hoogste berg is de Klinovec en is 1244 meter hoog. Het Ertsgebergte is de perfecte bestemming voor een survival en...

Meerdaagse schoolreis: Tsjechië

Het Ertsgebergte bevindt zich in het noordwesten van het Tsjechië. De hoogste berg is de Klinovec en is 1244 meter hoog. Het Ertsgebergte is de perfecte bestemming voor een survival en/of actieve schoolreis of werkweek. Het gebied leent zich uitstekend voor activiteiten als kanoën, klimmen, abseilen, mountainbiken etc. Tevens is deze bestemming goed te combineren met een cultureel bezoek aan de hoofdstad Praag.

Graag stellen wij samen met u een leuk, uitdagend en onvergetelijk programma samen!

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
5 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €106,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma Ertsgebergte

Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan. Het programma en de onderdelen zijn naar eigen invulling in te delen.

Dag 1
U vertrekt omstreeks 06.00 uur naar het Ertsgebergte in Tsjechië. Aan het begin van de avond komt u aan bij de accommodatie.

Dag 2 en 3
Na het ontbijt brengt de chauffeur u naar de activiteiten. Het is mogelijk te gaan kanoën, klimmen/abseilen, mountainbiken of boogschieten.

Dag 4
Vandaag brengt u een bezoek aan Praag. De chauffeur zet u af in het centrum van de stad en neemt daarna de nodige uren rust. Omstreeks 21.00 uur haalt hij u weer op en keert u weer terug naar Nederland.

Dag 5
In de loop van de ochtend komt u weer aan bij de school, waar de reis ten einde komt.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

TIP!: U kunt ook een soortgelijke reis maken naar Harrachov in het Reuzengebergte, dat ten noordoosten van Praag gelegen is. 

Bergcentrum

Het bergcentrum bestaat uit verschillende kleine **hotels en is gelegen op een rustige locatie in het Ertsgebergte op 2 kilometer van het plaatsje Jachymov en op 150 kilometer van Praag. Vanaf het terras van het hotel heeft u een mooi uitzicht over het gebergte.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor drie of vier personen. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. De meeste kamers van dit hotel beschikken over privé faciliteiten. Verblijf is op basis van halfpension. Het ontbijt is in buffetvorm en het diner wordt geserveerd als menu.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar het Ertsgebergte;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt en diner in de accommodatie (HP);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

5-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Bergcentrum€ 153,25 p.p.€ 146,00 p.p.€ 131,00 p.p.

Er zijn vele excursiemogelijkheden, waarvan wij enkele hieronder hebben uitgelicht:

Rope Centre:
Baan jezelf een weg tussen de boomtoppen en doorsta verschillende hindernissen bestaande uit klimrekken, smalle houten bruggetjes en touwobstakels.

Boog- en geweerschieten:
Na enige instructie en oefenen heeft u de keuze uit verschillende schietbanen.

Mountainbiken:
Voor de echte sportievelingen met uithoudings- en doorzettingsvermogen. Berg op, berg af, langs het water en door de bossen. Maak een keuze uit één van de routes en geniet van het veelzijdige landschap.

Kanoën:
In een één- of tweepersoons kano’s vaart u een leuke route in zowel rustige delen van de rivier als in stroomversnellingen.

Karlovy Vary:
Een leuk stadje in het Ertsgebergte. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de glasfabriek of het kuuroord. 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief