SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Spanje Spanje
AndalusiŽ AndalusiŽ
Spanje

Valencia

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Spanje - Valencia

Meerdaagse schoolreis: Valencia
Valencia , de derde stad van Spanje, heeft duidelijk haar pijlen gericht op de 21e eeuw. De internationale Spaanse toparchitect Santiago Calatrava heeft de stad met zijn revolutionaire...

Meerdaagse schoolreis: Valencia

Valencia, de derde stad van Spanje, heeft duidelijk haar pijlen gericht op de 21e eeuw. De internationale Spaanse toparchitect Santiago Calatrava heeft de stad met zijn revolutionaire bouwprojecten omgetoverd tot een meer dan bezienswaardige stad in Spanje. Valencia is dynamisch, bruisend en hot!

“Ciudad de las Artes y las Ciencias” is als het ware een kleine stad en bestaat uit Palou de les Arts, een groot modern operagebouw, El Museo de las Ciencias, een interactief museum over wetenschap en technologie, gehuisvest in een uniek gebouw, L’Hemisferic, de laatste multimediatechnieken in een bioscoop waar zowel lasershows als Imax-films vertoond kunnen worden en Parque Oceanografico, een immers groot oceanografisch park met biotopen uit alle wereldzeeën. Daarnaast is het oude stadscentrum met haar kleine steegjes en het bruisende dag-en nachtleven zeer aantrekkelijk om te bezoeken tijdens uw schoolreis.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
4 of 5 dagen
Vervoer:
Vliegtuig

vanaf €240,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma schoolreis Valencia
Vanaf uw school reist u op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Valencia. Bij aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar uw accommodatie brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar Nederland waar de reis, na aankomst, ten einde komt.

Hostel in het centrum
Dit hostel is in het centrum van Valencia gelegen op korte afstand van verschillende bezienswaardigheden. Het trein- en busstation liggen op 8 minuten loopafstand. Elke kamer in het hostel is gedecoreerd door lokale artiesten, wat een unieke uitstraling geeft.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor drie of vier personen. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt over een gemeenschappelijke ruimte met keuken, gratis internet en WiFi, airconditioning, dakterras en lounge met tv.

***Hotel
Dit hotel ligt in het nieuwe centrum van Valencia, in het winkelcentrum Nuevo Centro. Het hotel bevindt zich op ongeveer 15 minuten lopen van het oude centrum. In de nabijheid van het hotel is een metrostation gelegen, zodat alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Met de metro bent u binnen 5 minuten in het stadscentrum.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor twee of drie personen, voorzien van privé faciliteiten. De kamers beschikken over een tv en airconditioning. De docenten verblijven in tweepersoonskamers, voorzien van privé faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hotel beschikt over een restaurant, gratis WiFi, pianobar en buitenzwembad op het dakterras (geopend van mei t/m september). 

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Valencia incl. tax en handbagage; 
- Luchthaventransfer in Valencia;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket en handdoek;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

4-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Hostel in het centrum€ 256,50 p.p.€ 240,50 p.p.
***Hotel€ 284,00 p.p.€ 276,50 p.p.

 

5-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Hostel in het centrum€ 273,75 p.p.€ 255,00 p.p.
***Hotel€ 310,00 p.p.€ 303,00 p.p.

Fietstour of stadswandeling Valencia
Ontdek Valencia per fiets onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids. De gids neemt u mee langs de belangrijkste highlights zoals la Ciudad de las Artes y las Ciencias, het historische centrum en Barrio el Carmen. Tijdens deze tour kom je op plekken waar je anders misschien nooit zou komen. De tour duurt circa 3 uur. U kunt ook een Nederlands sprekende gids voor een stadswandeling reserveren. Voor een stadswandeling geldt maximaal 25 personen per gids.

Ciudad de las Artes y las Ciencias (Stad van kunst en wetenschap)
Dit is het allernieuwste project van Valencia, het is een stad in een stad en bestaat uit vier entiteiten en een toegangspoort (L’Umbracle).

  • Palau de les Arts: een groot modern operagebouw, waarin ook plaats is voor dans, theater en andere grootschalige muzikale spektakels.
  • El Museo de las Ciencias: interactief museum over wetenschap en technologie, gehuisvest in een uniek gebouw.
  • L'Hemisferic: de laatste multimediatechnieken in een bioscoop waar zowel lasershows als Imax-films vertoond kunnen worden en die eveneens als planetarium kan gebruikt worden.
  • Parque Oceanografico (ook L'Oceanografic): een immens groot oceanografisch park met biotopen uit alle wereldzeeën. Je geraakt er maar niet op uitgekeken, doch er hangt wel een degelijk prijskaartje aan vast.
  • L’Umbracle is een soort van toegangspoort; de nadruk ligt er op planten uit de regio, moderne architectuur en hedendaags beeldhouwwerk.

Kathedraal
De kathedraal is gebouwd in verschillende stijlen. De oorsprong is Romaans en in de 13e eeuw werd deze kathedraal gebouwd. Kenmerkend is de Micalet, de vrijstaande, achthoekige klokkentoren van de kathedraal. De toren van La Seo bestaat uit rode bakstenen, met gotische spitsversieringen. De gigantische trap met 207 treden leidt u naar boven, waar u kunt genieten van een schitterend uitzicht over de stad. Het rijkelijk versierde portaal Portada de los Apòstoles is gotisch en Portada del Hieros, het hoofdportaal, stamt uit de 18e eeuw en is in barokke stijl gebouwd. Het interieur van de kathedraal is overwegend in barok stijl, maar ook de Renaissance is vertegenwoordigd in de galerij rond het koor. De kathedraal is verbonden met de Nuestra Senora de los Desamparados. Dit was oorspronkelijk de kerk waar vondelingen en geesteszieken werden verzorgd.

Stranden
Valencia heeft twee prachtige stranden, Arenas en Malvarossa, die allebei slechts enkele minuten van het stadscentrum liggen. Beide stranden zijn gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer, met de auto of op de fiets via de speciale fietspaden. Het huis van Vicente Blasco Ibáñez, een beroemde schrijver uit Valencia, kijkt uit op het strand van Malvarossa en is onlangs gerestaureerd. Langs de twee stranden loopt de schitterende Paseo Marítimo, waar veel mensen komen rolschaatsen, joggen, wandelen of zonnebaden. In de vele bars en restaurants kunt u genieten van paella, visstoofpotjes en verse vis.


La Lonja de la Seda
La Lonja is voortaan beschermd als Werelderfgoed van de Unesco en is één van meest beroemde private laatgotische bouwwerken in Europa. Het gebouw deed oorspronkelijk dienst als beurs voor de zijdehandel. Van de buitenkant lijkt het gebouw op een kasteel met toren en kantelen. Het bouwwerk staat rond een binnenplaats 'Patio de los Naranjos', waar zoals de naam aangeeft sinaasappelbomen staan.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief