SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Spanje Spanje
AndalusiŽ AndalusiŽ
Spanje

Sevilla

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Spanje - Sevilla

Meerdaagse schoolreis: Sevilla
Sevilla is één van de belangrijkste steden van Zuid-Spanje op het gebied van cultuur, politiek, economie en kunst. Sevilla heeft het grootste historische centrum van Europa, waarin ...

Meerdaagse schoolreis: Sevilla

Sevilla is één van de belangrijkste steden van Zuid-Spanje op het gebied van cultuur, politiek, economie en kunst. Sevilla heeft het grootste historische centrum van Europa, waarin de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zich bevinden. Breng bijvoorbeeld tijdens uw schoolreis een bezoek aan de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
4 of 5 dagen
Vervoer:
Vliegtuig

vanaf €277,- p.p.

Offerte

Reisprogramma schoolreis Sevilla
Vanaf uw school reist u op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Sevilla. Bij aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar uw accommodatie brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar Nederland waar de reis, na aankomst, ten einde komt.

Hostel in het centrum
Dit hostel is in het centrum van Sevilla gelegen op 10 minuten loopafstand van de Giralda toren en de kathedraal. De stierenvechtarena Real Maestranza ligt op enkele honderd meter afstand.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot tien personen. Enkele kamers beschikken over privé faciliteiten en enkele kamers delen de faciliteiten op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. De kamers beschikken over airconditioning en gratis WiFi. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt verder over een receptie, gezamenlijke ruimte met tv en bordspellen, was service en een keuken. 

Hostel in in de wijk Alameda
Dit hostel is in het centrum van Sevilla gelegen in de wijk Alameda.  

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot acht personen. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Alle kamers beschikken over privé faciliteiten en WiFi. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt verder over een receptie, gezamenlijke ruimte, was service en een keuken. 

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Sevilla incl. tax en handbagage;
- Luchthaventransfer in Sevilla;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

4-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Hostel in het centrum€ 301,75 p.p.€ 293,25 p.p.
Hostel in de wijk Alameda€ 318,25 p.p.€ 308,25 p.p.

 

5-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Hostel in het centrum€ 324,00 p.p.€ 315,25 p.p.
Hostel in de wijk Alameda€ 346,50 p.p.€ 335,50 p.p.

 

 

 

Fietstour of stadswandeling Sevilla
Ontdek Sevilla per fiets onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids. De gids neemt u mee langs de belangrijkste highlights zoals de kathedraal, het Alcázar en de Torre del Oro. De tour duurt circa 3 uur. U kunt ook een Nederlands sprekende gids voor een stadswandeling reserveren. Voor een stadswandeling geldt maximaal 25 personen per gids.

Het Alcázar
Het Real Alcazar, het Koninklijk Paleis, werd in de 14e eeuw gebouwd. Het is het oudste paleis van Europa dat nog steeds in gebruik is. Een bekend deel van het paleis is de Patio de las Doncellas, een binnenplaats met een langwerpige vijver omgeven door verzonken tuinen. In het paleis zijn vele kunstwerken van de Moren bewaard gebleven. Rondom het complex liggen nog meer tuinen in verschillende stijlen met fonteinen, watervallen, beelden etc.


Torre del Oro
De gouden toren is één van de bekendse monumenten van Sevilla. De toren staat aan de oever van de Guadalquivir rivier en diende vroeger ter verdediging van het Alcázar. De toren is twaalfhoekig en bestaat uit drie delen. Tegenwoordig bevindt het maritieme museum zich in de toren. Het is ook mogelijk de toren te beklimmen voor een mooi uitzicht over de rivier.

De Kathedraal van Sevilla
De kathedraal is het grootste Gotische gebouw van de wereld en na de Sint Pieter in Vaticaanstad de grootste kerk van Europa. In de 15e eeuw werd deze kathedraal gebouwd. Het interieur is rijk versierd met gebrandschilderde ramen, hekwerken, koorbanken en een barokke ombouw van het orgel. Breng ook een bezoek aan de indrukwekkende schatkamer. Het bekendse onderdeel van de kathedraal is de klokkentoren ernaast. Bovenop de toren staat een draaibaar bronzen beeld.


Plaza de España
Dit ovaalvormige plein heeft een doorsnee van ongeveer 200 meter. In het midden van het plein bevindt zich een mooie fontein. Het plein wordt omringd door water en is door middel van met tegelversierde bruggetjes verbonden met het buitengedeelte. Om het plein staat het halfronde Spaanse paviljoen, dat een mix is tussen de barok en renaissance stijl.

Musea

Het museum voor schone kunsten
Dit museum is in een voormalig klooster gevestigd. De collectie bestaat vooral uit religieuze kunst afkomstig uit kloosters en kerken. Het museum staat bekend om de Seviliaanse barokwerken uit de 17e eeuw en de Andalusische schilderkunst uit de 19e eeuw.

Archeologisch museum
Dit museum is gevestigd in een mooi neoklassiek gebouw. De collectie bestaat uit belangrijke archeologische verzamelingen van Spanje.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief