SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Spanje Spanje
AndalusiŽ AndalusiŽ
Spanje

Rondreis AndalusiŽ

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Spanje - Rondreis AndalusiŽ

Rondreis Andalusië
An dalusië ligt in het zuiden van Spanje en wordt gevormd door 8 provincies met een oppervlakte van 87.000 vierkante kilometer. Het is de op één na grootste autonome regio in Spanje. E...

Rondreis Andalusië

Andalusië ligt in het zuiden van Spanje en wordt gevormd door 8 provincies met een oppervlakte van 87.000 vierkante kilometer. Het is de op één na grootste autonome regio in Spanje. Er is genoeg te beleven in Andalusië, van cultuur, lange stranden en wintersportmogelijkheden tot witte dorpjes om te bezoeken. De vier grootste steden van Andalusië zijn: Málaga, Granada, Córdoba en Sevilla.

 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
5 dagen
Vervoer:
Vliegtuig

vanaf €309,- p.p.

Offerte

Reisprogramma rondreis Andalusië 

Dag 1 en 2
U vertrekt op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. U vliegt rechtstreeks naar Sevilla. Na aankomst brengt een touringcar u naar de accommodatie in Sevilla, waar u twee nachten zult verblijven. De eerste twee dagen zijn geheel vrij te besteden. Bezoek bijvoorbeeld het Real Alcázar, Torre del Oro of woon een Flamenco show bij.

Dag 3 en 4
Op dag 3 vertrekt u na het ontbijt naar Córdoba, waar u de middag vrij kunt besteden. Hier kunt u bijvoorbeeld de Mezquita bezoeken. Vroeger diende dit als moskee en sinds 1236 is het de kathedraal van Córdoba. Aan het eind van de middag vertrekt u naar Granada. Na een 2,5 uur durende rit komt u aan bij uw accommodatie in Granada. Hier zult u twee nachten verblijven. Een bezoek aan het Alhambra, mag tijdens uw schoolreis niet ontbreken.

Dag 5
Op de laatste dag wordt u naar het vliegveld van Málaga gebracht. Aangekomen op de luchthaven reist u op eigen gelegenheid terug naar uw school.

TIP! Extra overnachting in Málaga
Aan het eind van de reis kunt u een extra nacht verblijven in Málaga. U verblijft hier in een hostel of hotel in het centrum van Málaga. Málaga is gelegen aan de Middellandse Zee. U kunt hier onder andere het Moorse fort, La Alcazaba of de kathedraal van Málaga bezoeken. 

(Dit betreft een voorbeeldprogramma, uiteraard is de rondreis aan te passen aan uw wensen.)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Heenvlucht naar de luchthaven van Sevilla en de terugvlucht vanaf de luchthaven van Málaga incl. tax en handbagage;
- Transfer van de luchthaven in Sevilla naar de accommodatie in Sevilla;
- Transfer van Sevilla naar de accommodatie in Granada via Córdoba;
- Transfer van Granada naar de luchthaven van Malaga;
- 2 x overnachting in meerpersoonskamers in Sevilla;
- 2 x overnachting in meerpersoonskamers in Granada;
- 4 x ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

5-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Hostel in het centrum€ 334,00 p.p.€ 309,00 p.p.

Sevilla

Real Alcázar
Het Koninklijk Paleis, werd in de 14e eeuw gebouwd. Het is het oudste paleis van Europa dat nog steeds in gebruik is. In het paleis zijn vele kunstwerken van de Moren bewaard gebleven. Rondom het complex liggen nog meer tuinen in verschillende stijlen met fonteinen, watervallen, beelden etc.

Kathedraal van Sevilla
Tegenover het Real Alcázar is het grootste Gotische gebouw van de wereld en na de Sint-Pieter in Vaticaanstad de grootste kerk van Europa gelegen. In de 15e eeuw werd deze kathedraal gebouwd. Het interieur is rijkversierd, gebrandschilderde ramen, hekwerken, koorbanken en een barokke ombouw van het orgel. Breng ook een bezoek aan de indrukwekkende schatkamer. Het bekendste onderdeel van de kathedraal is de klokkentoren ernaast. Bovenop de toren staat een draaibaar bronzen beeld.

Torre del Oro
De gouden toren is één van de bekendste monumenten van Sevilla. De toren staat aan de oever van de Guadalquivir rivier en diende vroeger ter verdediging van het Alcázar. Het is mogelijk de toren te beklimmen voor een mooi uitzicht over de rivier.

Plaza de España
Dit ovaalvormige plein heeft een doorsnee van ongeveer 200 meter. In het midden van het plein bevindt zich een mooie fontein. Het plein wordt omringd door water en is doormiddel van met tegelversierde bruggetjes verbonden met het buitengedeelte. Om het plein staat het halfronde Spaanse paviljoen, dat een mix is tussen de barok en renaissancestijl.

Granada

Het Alhambra
Het Alhambra is een Moors fort en paleis op de heuvel van Granada en één van de belangrijkste bezienswaardigheden van Andalusië. Bij het Alhambra ligt ook het zomerpaleis Generalife met prachtige tuinen. U kunt het Alhambra zelf of onder leiding van een gids bezoeken. Let op: tickets dienen ruim van tevoren te worden gereserveerd.

Kathedraal van Granada
Eén van de eerste renaissancistische gebouwen in Spanje. Het is een 16e-eeuwse kathedraal met de graven van Ferdinand en Isabella (de beroemde katholieke vorsten die de stad veroverden), Juana la Loca, en Felipe el Hermoso.

Monasterio de San Jerónimo
Het Klooster van Hiëronymus is een klooster uit de renaissancetijd. De aangrenzende kerk heeft een prachtig koor en altaar.

Albaicín
Aan de voet van de heuvel van het Alhambra is de oude Arabische wijk, met kronkelige straatjes en huizen uit de 14e eeuw gelegen.

Sacromonte
Aan de noordoost kant van de wijk Albaicín grenst de grottenwijk Sacromonte. De Spaanse zigeuners (de gitano’s) vestigde zich hier in de 15e eeuw. De woningen hebben zij gemaakt door grotwoningen in de heuvels te maken. Voor meer informatie over de geschiedenis, tradities en de inwoners, kunt u het museum: Cuevas del Sacromonte met elf grotwoningen bezoeken.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief