SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Spanje Spanje
AndalusiŽ AndalusiŽ
Spanje

Madrid

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Spanje - Madrid

Meerdaagse schoolreis: Madrid

Madrid ligt als hoofdstad van Spanje op zo'n 655 meter hoogte en is daarmee de hoogstgelegen stad van Europa. Zodra je voet op Spaanse bodem zet, proef je de ontspannen sfeer en het buitenle...

Meerdaagse schoolreis: Madrid

Madrid ligt als hoofdstad van Spanje op zo'n 655 meter hoogte en is daarmee de hoogstgelegen stad van Europa. Zodra je voet op Spaanse bodem zet, proef je de ontspannen sfeer en het buitenleven die kenmerkend is voor de Madrileňos. Zo is er 's middags de siësta en zijn er veel cafés, terrasjes en restaurants. Ontdek de vele culturele en historische gebouwen én natuurlijk de leuke straatjes en winkeltjes.

 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
4 of 5 dagen
Vervoer:
Vliegtuig

vanaf €224,- p.p.

Offerte

Reisprogramma schoolreis Madrid
U vertrekt op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. U vliegt rechtstreeks naar Madrid. Bij aankomst brengt een touringcar u naar de accommodatie. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. De laatste dag wordt u door de touringcar naar de luchthaven gebracht, waar uw terugvlucht vertrekt. 

Hostel in het centrum van Madrid
Dit hostel ligt op 200 meter van metrostation Antón Martín en het treinstation Atocha is te voet in 10 minuten te bereiken.

U verblijft in meerpersoonskamers met stapelbedden en airconditioning. De faciliteiten worden gedeeld op de gang.

Het hostel beschikt over een 24-uursreceptie, een gemeenschappelijke keuken en gratis WiFi. 

***Hotel aan de rand van Madrid

Dit hotel is gelegen op 500 meter van metrostation Barrio de la Concepción. Ook rijden er regelmatig bussen naar het centrum van Madrid, die vlakbij het hotel stoppen. Het centrum bereikt u in omstreeks 15 minuten. 

U verbljft in twee- tot driepersoonskamers met privé faciliteiten.

Het hotel beschikt over gratis WiFi in de gemeenschappelijke ruimtes, een bar en restaurant. 

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Madrid incl. tax en handbagage;
- Transfer van de luchthaven van Madrid naar de accommodatie en v.v.;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket en handdoek;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

4-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Hostel in het centrum€ 247,50 p.p.€ 224,00 p.p.
***Hotel€ 255,75 p.p.€ 253,75 p.p.

 

5-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Hostel in het centrum€ 273,50 p.p.€ 243,75 p.p.
***Hotel€ 288,25 p.p.€ 287,25 p.p.

Fietstour
Fiets met een enthousiaste Nederlandstalige gids langs de wereldberoemde highlights en uiteraard ook naar de minder bekende, maar karakteristieke pleinen, gebouwen, parken en kunstwerken van Madrid.

Palacio Real
Dit koninklijk paleis, is gelegen in het westelijke deel van Madrid. Het paleis is de officiële residentie van de Spaanse koninklijke familie. Hoewel de Spaanse koninklijke familie niet in dit paleis woont, maar in het “Palacio de la Zarzuela”, wordt het nog steeds gebruikt bij officiële ceremonies.

Plaza Mayor
Het plein is in 1854 gerealiseerd in een neoklassieke stijl. In dit jaar werd ook het standbeeld van Felipe III geplaatst waarmee een einde kwam aan de grootschalige evenementen die werden gehouden op het plein. Vandaag de dag worden er weer grote feesten op het plein gegeven waaronder de lokale feesten van Madrid. 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief