SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Spanje Spanje
AndalusiŽ AndalusiŽ
Spanje

Barcelona

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Spanje - Barcelona

Meerdaagse schoolreis: Barcelona
Een hippe bestemming, een bruisende metropool, een stad met inspirerende culturele hotspots voor uw schoolreis. Barcelona is het allemaal! Met een mediterraans sfeertje is Barcelona een ideale ...

Meerdaagse schoolreis: Barcelona

Een hippe bestemming, een bruisende metropool, een stad met inspirerende culturele hotspots voor uw schoolreis. Barcelona is het allemaal! Met een mediterraans sfeertje is Barcelona een ideale locatie voor uw opleiding. U vindt hier een mix van educatie en ontspanning. 

Breng met uw leerlingen een bezoek aan La Sagrada Familia, laat u inspireren in Park Güell, struin over Las Ramblas, relax bij de Font Màgica (de Magische Fonteinen) of krijg een rondleiding in Camp Nou. Dit alles mag niet ontbreken tijdens uw schoolreis Barcelona.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
6 of 7 dagen
Vervoer:
Touringcar
Vliegtuig

vanaf €140,- p.p.

Offerte

Reisprogramma schoolreis Barcelona
U vertrekt om 16.00 uur met uw school naar Barcelona. De reis wordt deels als nachtreis uitgevoerd. De volgende dag komt u in de loop van de middag aan bij uw accommodatie en kan uw schoolreis echt beginnen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de één na laatste dag vertrekt u om 21.00 uur weer richting Nederland. De reis wordt deels als nachtreis uitgevoerd. In de loop van de laatste dag komt u weer terug bij uw opleiding en eindigt uw schoolreis naar Barcelona. 

Het is ook mogelijk om per vliegtuig naar Barcelona te reizen.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Hostel in de wijk Badalona
Dit hostel ligt de wijk Badalona, in de buurt van het strand en op 15 minuten per metro naar Plaza Catalunya, Las Ramblas en de Sagrada Familia.

U verblijft in meerpersoonskamers met stapelbedden en airconditioning. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers met privé faciliteiten verblijven. Een lakenpakket is niet inbegrepen, maar wel bij te boeken. Het hostel beschikt over 180 bedden. Verblijf is op basis van logies en ontbijt. In het restaurant krijgt u een ontbijt bestaande uit een ‘Continental Breakfast’ (brood, boter, jam, zoetigheden, graanproducten, melk, koffie, thee, jus d’orange).

Dit hostel beschikt over een ontspanningsruimte met gratis internetverbinding. Er is een grote self-catering keuken waar u zelf maaltijden kunt klaarmaken. Ieder dag is er om 11.30 uur een gratis Walking Tour met een Engelstalige gids.  

Hostel in het centrum van Barcelona
Dit moderne hostel is in het centrum van Barcelona gelegen op slechts 5 minuten van de Ramblas. Het is tevens aan de rand van de historische wijk Ciutat Vella gelegen vlakbij het Plaza Catalunya.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor zes tot twaalf personen. Deze kamers delen de faciliteiten op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers met privé faciliteiten verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt. 

Dit hostel beschikt over een 24-uurs receptie, gratis WiFi in publieke ruimtes, bagageruimte, chill-out lounge en een café/bar.

*** Hotel in Malgrat de Mar 
Dit hotel is tussen Malgrat de Mar en Santa Susana aan de boulevard gelegen. Op loopafstand van het hotel bevindt zich het strand van Malgrat. Barcelona ligt op ongeveer 60 kilometer afstand.

De leerlingen verblijven op meerpersoonskamers geschikt voor twee, drie of vier personen. De docenten verblijven op tweepersoonskamers. Alle kamers beschikken over een airconditioning, telefoon, televisie, eigen badkamer en balkon/terras. 

Het hotel beschikt verder onder andere over een 24-uurs receptie, zonneterras met zwembad, restaurant/bar, spellenkamer en gratis Wifi in de openbare ruimtes.  

Gastgezinnen (VP)
Om ca. 18.00 uur wordt u verwacht op het centrale verzamelpunt in Barcelona, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastfamilies. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van twee, drie of vier met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Spaanse wijze worden opgevangen.De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 18.00 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg.

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket, diner). Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet of allergie, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Barcelona;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lunchpakket (volpension, VP);
- Diner (volpension, VP);
- Lakenpakket (tenzij anders vermeld);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Het is ook mogelijk om per vliegtuig naar Barcelona te reizen. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

6-daagse reis incl. nachtrit   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum van Barcelona€ 170,00 p.p.€ 160,75 p.p.€ 140,00 p.p.
*** Hotel in Malgrat de Mar€ 192,25 p.p.€ 181,75 p.p.€ 161,50 p.p.
Gastgezinnen (VP)€ 249,50 p.p.€ 239,00 p.p.€ 218,75 p.p.

 

7-daagse reis incl. nachtrit   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum van Barcelona€ 194,25 p.p.€ 184,50 p.p.€ 161,75 p.p.
*** Hotel in Malgrat de Mar€ 223,95 p.p.€ 212,50 p.p.€ 190,50 p.p.
Gastgezinnen (VP)€ 300,25 p.p.€ 289,00 p.p.€ 267,00 p.p.

 

8-daagse reis incl. nachtrit   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum van Barcelona€ 218,50 p.p.€ 208,00 p.p.€ 183,50 p.p.
*** Hotel in Malgrat de Mar€ 255,75 p.p.€ 243,00 p.p.€ 219,75 p.p.
Gastgezinnen (VP)€ 351,00 p.p.€ 338,75 p.p.€ 315,00 p.p.

 

La Sagrada Familia
Nog altijd niet klaar, maar toch al jaren de belangrijkste bezienswaardigheid van Barcelona; de Sagrada Familia. Deze kathedraal is het laatste meesterwerk van de architect Antoni Gaudí. Al sinds 1882 wordt er aan gewerkt en dat duurt zeker nog tot 2041. Ondanks dat dit imposante gebouw nog lang niet af is, is het absoluut een must om te bezoeken. U kunt de kerk en het museum bezichtigen. Via steile trappen of een lift heeft u toegang tot de torens en bovenverdiepingen, vanwaar u een mooi uitzicht over de stad heeft.


Barcelona City Wandeltour

Onder begeleiding van een Nederlandstalige gids wordt u te voet meegenomen langs bekende highlights en de verborgen geheimen van het oude centrum.
U bezoekt verschillende toeristische trekpleisters nabij de Ramblas en de wijk Raval. Hierna neemt de gids u mee het oude centrum van Barcelona in: Barro Gotic. Bekend om haar smalle straatjes, pleintjes en de Kathedraal.

Fietsen door Barcelona
Fiets met een enthousiaste Nederlandssprekende gids langs de wereldberoemde highlights en uiteraard ook naar de minder bekende, maar karakteristieke pleinen, gebouwen, parken en kunstwerken van Barcelona. De gids vertelt de complete historie en achtergronden, zodat u in korte tijd alles over deze wereldstad te weten komt! Deze tour duurt 3 uur.


Stadion Camp Nou

Het voetbalstadion van FC Barcelona. Het is legendarisch om de grootheden die er gespeeld hebben, van Cruyff en Maradonna tot hedendaagse voetbalhelden. Dit stadion is indrukwekkend om de sfeer die er hangt en om de reusachtigheid ervan. Camp Nou heeft een capaciteit van 90.000 bezoekers! Doe de tour en ga even zitten in de kleedkamer, loop door de spelerstunnel, bekijk de persruimte, tv studio en meer. Bezoek ook het museum met o.a. foto’s, sportmaterialen, anekdotes en audiovisuals. De tour is zonder gids en neemt ongeveer 45 minuten in beslag.

Casa Mila
Casa Mila is één van de ‘landmarks’ van Barcelona van de architect Antoni Gaudi. Het museum heeft het uiterlijk van een rotspartij. De balkonnetjes lijken als bossen zeewier te zijn blijven hangen aan de gevel. In het museum worden wisselende tentoonstellingen gehouden. Tevens is een appartement op de vierde verdieping te bezichtingen en kunnen de bezoekers naar het golvende dakterras met de typische schoorstenen.


Kookworkshop

U kunt een Spaanse kookworkshop doen. Kies uit Paella of tapas maken. De leerlingen maken zelf de gerechten en worden hierbij geholpen door professionele koks. Daarna mag iedereen van de creaties eten in het restaurant.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief