SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Portugal

Porto

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Portugal - Porto

Meerdaagse schoolreis: Porto
Porto is de tweede stad van Portugal, in de volksmond ook vaak Oporto (de haven) genoemd, geniet vooral bekendheid door de heerlijke portwijn. Het historische centrum behoort zelfs tot het werelder...

Meerdaagse schoolreis: Porto

Porto is de tweede stad van Portugal, in de volksmond ook vaak Oporto (de haven) genoemd, geniet vooral bekendheid door de heerlijke portwijn. Het historische centrum behoort zelfs tot het werelderfgoed van de UNESCO. In de oude volkswijk Ribeira, met wapperend wasgoed, gevels met tegeltjes en smalle, steile steegjes proeft u de sfeer van het rijke verleden. Rond de kathedraal vindt u tal van historische monumenten en in de Cordoaria-tuinen is het goed toeven. 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
4 of 5 dagen
Vervoer:
Vliegtuig

vanaf €226,- p.p.

Offerte

Reisprogramma
U vertrekt op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. U vliegt rechtstreeks naar Porto. Bij aankomst brengt een touringcar u naar de accommodatie. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. De laatste dag wordt u door de touringcar naar de luchthaven gebracht, waar uw terugvlucht vertrekt. 

Hostel in het centrum
Dit hostel is gelegen in het centrum van Porto, op 300 meter afstand van de trein- en metrostations van Sao Bente. 

De leerlingen verblijven in meerpersoonskamers met stapelbedden en gedeelde faciliteiten. De docenten verblijven in tweepersoonskamers en delen de faciliteiten met elkaar. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt. 

Het hostel beschikt over een gemeenschappelijke keuken, restaurant, terras, bagageruimte en gratis Wifi. 

**Hotel in het centrum
Dit hotel is centraal gelegen, op slechts 5 minuten loopafstand van de Clérigos Toren. Metrostation Aliados ligt op 100 meter afstand. 

U verblijft in twee- tot vierpersoonskamers met privé facilitieten. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt. 

Het hotel beschikt onder andere over een 24-uursreceptie, bar, en gratis WiFi. 

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Porto incl. tax en handbagage;
- Transfer luchthaven Porto - accommodatie en v.v.;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

4-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Hostel in het centrum€ 238,75 p.p.€ 226,00 p.p.
**Hotel in het centrum€ 255,00 p.p.€ 242,75 p.p.

 

5-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Hostel in het centrum€ 259,75 p.p.€ 245,75 p.p.
**Hotel in het centrum€ 280,85 p.p.€ 267,85 p.p.

Stadswandeling
Onder leiding van een Engelstalige gids wandelt u onder andere door het historische centrum, de wijk Ribeira, langs de rivier en de beroemde ijzeren brug: Dom Luís I-brug.

Dom Luís I-brug
Dit is de bekendste en meest imposante brug van Porto. Het is ontworpen door de Belgische leerling van Gustave Eiffel.

Igreja en Torre dos Clérigos
De Igreja dos Clérigos is een barokke kerk, waarvan de klokkentoren, Torre dos Clérigos hoog boven Porto uitsteekt. De kerk is ontworpen door Nicolau Nasoni, een Italiaanse architect en schilder. Sinds zijn dood in 1773, ligt Nasoni begraven in de kerk. De toren is 75 meter hoog en om op het uitkijkplatform te komen, moet u 225 trappen beklimmen. Maar dan heeft u wel een prachtig uitzicht over Porto! 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief