SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Lissabon Lissabon
Portugal Portugal
Lissabon Lissabon
Portugal

Lissabon

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Portugal - Lissabon

Meerdaagse schoolreis: Lissabon
Lissabon ; een heerlijke, karakteristieke stad aan de oever van de rivier de Taag, nabij de Atlantische Oceaan en tevens de hoofdstad van Portugal. Een veelzijdige bestemming voor uw schoolreis o...

Meerdaagse schoolreis: Lissabon

Lissabon; een heerlijke, karakteristieke stad aan de oever van de rivier de Taag, nabij de Atlantische Oceaan en tevens de hoofdstad van Portugal. Een veelzijdige bestemming voor uw schoolreis of werkweek. Lissabon wordt ook wel gezien als een perfecte combinatie tussen Londen, Rome en Parijs. De stad heeft veel historische gebouwen, fantastische uitzichtspunten, prachtige musea en vele bezienswaardigheden. De moderne kant van Lissabon is te vinden in de hippe bars en restaurants. Ontdek Lissabon tijdens uw schoolreis of werkweek per fiets, bezoek het Castelo de Sao Jorge, struin door de wijk Alfama of kijk uit over de stad vanaf Torre de Bélem.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
4 of 5 dagen
Vervoer:
Vliegtuig

vanaf €283,50 p.p.

Offerte

Reisschema schoolreis Lissabon
U reist met uw leerlingen op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Lissabon. Bij aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar het centrum brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar Nederland waar deze schoolreis Lissabon ten einde komt.

Hostel in het centrum
Dit stijlvolle hostel ligt in het hart van Lissabon, op slechts 200 meter van station Central do Rossio en metrostation Restauradores. Het hostel ligt op slechts 3 minuten lopen van 'Mirador de San Pedro de Alcantara', waar u kunt genieten van één van de mooiste uitzichten over Lissabon. Het hostel is gevestigd in een 18e-eeuws gebouw, dat is gerenoveerd en ingericht door jonge Portugese kunstenaars. 

U verblijft in meerpersoonskamers, geschikt voor vier tot twaalf personen met faciliteiten op de gang. Enkele kamers beschikken over een balkon. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers met privé faciliteiten verblijven. Verblijf is op basis van logies en Portugees ontbijt.

Het hostel beschikt verder over een gemeenschappelijke ruimte met tv, bar, gezamenlijke keuken, computers met internet en WiFi, een groot dakterras en een binnenplaats met een tuin waar u samen kunt dineren.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Lissabon incl. tax en handbagage;
- Transfer luchthaven Lissabon - accommodatie en v.v.;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

4-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Hostel in het centrum€ 297,50 p.p.€ 283,50 p.p.

 

5-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Hostel in het centrum€ 314,50 p.p.€ 303,25 p.p.

 

Fietstour of stadswandeling Lissabon
Fiets met een enthousiaste gids langs de wereldberoemde highlights en uiteraard ook naar de minder bekende, maar karakteristieke pleinen, gebouwen, parken en kunstwerken van Lissabon. De Engelstalige gids (Nederlands op aanvraag) vertelt de complete historie en achtergronden, zodat u in korte tijd alles over deze stad te weten komt! De fietstocht duurt circa 3,5 uur. U kunt ook een stadswandeling maken, deze wandeling duurt 2 uur en er kunnen maximaal 25 personen per gids mee.

Mosteiro de Jerónimos
Dit klooster is een monument van de Portugese macht en rijkdom van de 15e en 16e eeuw. Het klooster is gebouwd in de Manuelstijl, vernoemd naar Koning Manuel. De versieringen in het klooster kennen bijna allemaal een maritiem thema. En in het westelijke gedeelte van het klooster bevindt zich een maritiem museum. Rond de binnentuin loopt een dubbele kloostergang die rijkelijk is versierd. (De toegang is gratis voor schoolgroepen indien een officieel document van de school en schoolreis overhandigt kan worden)

Torre de Belém
Dit is een verdedigingstoren die gebouwd is tussen 1515 en 1521 en diende als uitkijkpost. Later heeft de toren nog gediend als gevangenis. De toren is gebouwd in Manuelstijl; een combinatie van gotiek, Renaissance en Moorse invloeden. Vanaf de derde verdieping heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. (de toegang is gratis voor schoolgroepen indien een officieel document van de school en schoolreis overhandigt kan worden)

Castelo de São Jorge
Dit kasteel is hoog boven Lissabon gelegen. Het kasteel staat centraal in de geschiedenis van Portugal en is in handen geweest van verschillende volkeren als de Romeinen, Visigoten en moslims. Het kasteel is mooi vormgegeven met zijn puntige uitsteeksels en zijn 10 opvallende torens. De vele trappen leiden naar het hoogste punt van het kasteel, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over Lissabon.

 

Extra Reisinformatie

Voor extra informatie bezoek de website van ArrivalGuides.com

Bekijk reisinformatie

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief