SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Gdansk Gdansk
Auschwitz Auschwitz
Polen

Gdansk

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Polen - Gdansk

Meerdaagse schoolreis: Gdansk

Handel en oorlog zijn twee termen die zijn verbonden aan de stad Gdansk, die voorheen de naam Danzig had. De stad heeft een bloeiende periode gekend als Hanzestad e...

Meerdaagse schoolreis: Gdansk

Handel en oorlog zijn twee termen die zijn verbonden aan de stad Gdansk, die voorheen de naam Danzig had. De stad heeft een bloeiende periode gekend als Hanzestad en lag op een veelgebruikte handelsroute. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is veel van de stad gebombardeerd en vernietigd, maar ondanks dat heeft de stad zich terug op de kaart weten te zetten. Vele oude gebouwen zijn gerestaureerd. Kunst, cultuur en geschiedenis gaan uitstekend samen in deze stad. Breng tijdens uw schoolreis een bezoek aan de Lange Markt en Concentratiekamp Stutthof.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
5 of 6 dagen
Vervoer:
Touringcar
Vliegtuig

vanaf €99,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma
U vertrekt omstreeks 19.00 uur naar Gdansk waar u de volgende dag aan het begin van de ochtend aankomt. Er is direct tijd om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. De een na laatste dag vertrekt u omstreeks 22.00 uur weer richting Nederland waar u de volgende dag in de ochtend bij uw school aankomt.

Hostel in het centrum
Dit hostel is op een ideale locatie in Gdansk gelegen op ongeveer 5 minuten lopen van de oude binnenstad. De jachthaven ligt op 200 meter afstand.

De leerlingen verblijven op meerpersoonskamers geschikt voor vier tot zes personen met gedeelde faciliteiten. De docenten verblijven op een tweepersoonskamer met privé faciliteiten. Elke kamer heeft een vrolijk kleurtje op de muur en beschikt over een televisie. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt, het ontbijt wordt in een nabijgelegen restaurant aangeboden.

Het hostel beschikt o.a. over een 24-uurs receptie, gedeelde keuken, lounge, spellenkamer, biljart, bagageopslag en gratis WiFi. 

***Hotel buiten het centrum

Het hotel ligt op drie kilometer afstand van het centrum van Gdansk.

U verblijft in twee- of driepersoonskamers met privé faciliteiten. De kamers beschikken o.a. over een flatscreen-tv en gratis WiFi.

Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, spellenkamer, restaurant en bar.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Gdánsk en v.v.;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefond Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

5-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum€ 123,50 p.p.€ 115,25 p.p.€ 99,50 p.p.
***Hotel buiten het centrum€ 131,50 p.p.€ 122,75 p.p.€ 105,75 p.p.

 

6-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum€ 140,50 p.p.€ 130,00 p.p.€ 113,50 p.p.
***Hotel buiten het centrum€ 151,00 p.p.€ 141,50 p.p.€ 123,50 p.p.

Lange Markt
Vroeger werd hier veel handelgedreven. Tegenwoordig bezoeken toeristen deze markt om de Neptunus fontein, de kleurrijke gevels om de markt, het stadhuis met daarin het Historisch Museum van de stad en de eeuwen oude Groene Poort. Tevens leent de markt zich uitstekend om één van de gezellige cafés en restaurants te bezoeken.

Concentratiekamp Stutthof
Dit was het eerste kamp dat zich buiten Duitsland bevond. In 1939 werd het kamp in gebruik genomen om Joden naar te deporteren. Hier kwamen meer dan zestigduizend mensen om het leven. Momenteel is concentratiekamp Stutthof opengesteld als Nationaal Museum. 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief