SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Oostenrijk Oostenrijk
Oostenrijk

Wenen

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Oostenrijk - Wenen

Meerdaagse schoolreis: Wenen
Wenen is de stad van kunst en opera. Bekijk het Paleis Schloss Schönbrunn van de voormalige, beroemde keizerin Sisi. De bekende en originele architect Hundertwasser heeft diverse gebouwen door...

Meerdaagse schoolreis: Wenen

Wenen is de stad van kunst en opera. Bekijk het Paleis Schloss Schönbrunn van de voormalige, beroemde keizerin Sisi. De bekende en originele architect Hundertwasser heeft diverse gebouwen door de hele stad ontworpen. Het meest bijzondere is toch wel het Hundertwasserhaus en is zeker het bekijken waard. Maar Wenen heeft ook andere dingen dan kunst en opera. Ga er shoppen, sportief de stad rond per fiets en u kunt er goed uitgaan.

Voor de ontspanning is het Prater Park een aanrader. Het is het grootste park van Wenen. Naast het park is ook een attractiepark met 250 attracties, zoals een reuzenrad en botsauto's. Toegang tot dit pretpark is gratis, betalen per attractie.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
5 of 6 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €112,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma Wenen
U vertrekt om 22.00 uur per Tourist Class touringcar naar Wenen. Aan het begin van de ochtend, op de tweede dag, komt u aan in Wenen. Meteen is er tijd om Wenen te leren kennen. Op de tussenliggende dagen is er alle tijd om de stad te bezichtigen. De een na laatste dag is tot 22.00 uur vrij te besteden. U vertrekt om 22.00 uur weer richting uw school, waar u de volgende dag in de loop van de dag weer aankomt. 

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen).

 

Hostel nabij historisch centrum
Het hostel ligt op loopafstand van treinstation de Westbahnhof en op korte afstand van het historische centrum van Wenen.

U verblijft in vier- tot zespersoonskamers met stapelbedden. De kamers zijn voorzien van privé faciliteiten en een tv. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt over een bar, game room met o.a. biljart en tafelvoetbal, een gezamenlijke keuken en gratis WiFi.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Wenen (incl. 2 nachtritten);
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

5-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel nabij historisch centrum€ 136,75 p.p.€ 128,75 p.p.€ 112,50 p.p.

 

6-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel nabij historisch centrum€ 164,50 p.p.€ 155,75 p.p.€ 137,50 p.p.

 

Self-guided bike tour door Wenen
Ga lekker fietsen door Wenen. U krijgt een fiets en een routebeschrijving met extra informatie over de punten die u tegen komt. Vier uur lang heeft u de tijd om Wenen te verkennen met de fiets.


Walking tour
Laat u rondleiden langs de historische gebouwen van Wenen. Loop langs de schitterende paleizen, monumentale pleinen en barokke gebouwen. In een 2 uur durende tour verkent u de stad Wenen. De gids zal u, in het Engels, meer vertellen over al het indrukwekkends dat u tegen komt.

Sissi Ticket à Hofburg/Schönbrunn Paleis/Zilver collectie/Sissi museum
Met dit ticket bent u gerust een hele dag zoet. U kunt in het Schönbrunn Paleis namelijk van alles zien en beleven. Hier kunt u via een audioguide een tour maken door alle delen van het paleis. Deze zeer uitgebreide rondleiding laat u onder andere de showrooms, de schitterende Bergl kamers en het doolhof zien. Door de geschiedenis, de schitterende locatie en architectuur en de mooie ligging van de tuinen is het paleis één van de topattracties van Wenen.


Sigmund Freud Museum
In 1891 kwam Sigmund Freud naar Wenen toe. Tot 1937 werkte en woonde Dr. Sigmund Freud, de oprichter van de psychoanalyse, in het huis dat momenteel het Sigmund Freud museum herbergt. Het museum beschikt, dankzij de hulp van Freud's dochter Anna, over het originele meubilair. Verder bezit het museum zo'n 80 antieke stukken en enkele persoonlijke bezittingen. Het museum beschikt ook over een mediakamer. In deze kamer kan u de weinig bestaande films en geluidsfragmenten waarop Freud voorkomt, bekijken en beluisteren.

Stephansdom
De "steffl", zoals de Stephansdom liefdevol door de Wenenaren wordt genoemd, staat midden in het centrum en domineert met een toren van 137 meter de skyline van de stad. Tijdens werkdagen kunt u de 343 treden van de toren beklimmen. Eenmaal boven heeft u een prachtig uitzicht over Wenen.

Extra Reisinformatie

Voor extra informatie bezoek de website van ArrivalGuides.com

Bekijk reisinformatie

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief