SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Amsterdam Amsterdam
Nederland Nederland
Nederland

Amsterdam

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Nederland - Amsterdam

Amsterdam
Met zijn typische grachten is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante grote Europese steden. Hier kunt u een rondvaart op de grachten maken, rondsnuffelen in de kleine winkels met persoonlijke...

Amsterdam

Met zijn typische grachten is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante grote Europese steden. Hier kunt u een rondvaart op de grachten maken, rondsnuffelen in de kleine winkels met persoonlijke service, of op één van de caféterrasjes aan de grachten zitten. Daarnaast kunt u terug naar de tijden van Rembrandt en Van Gogh in het Rijks- en Van Gogh Museum. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan het Anne Frank Museum, het achterhuis waar Anne haar dagboek schreef.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €57,- p.p.

Offerte

Reisprogramma

U vertrekt omstreeks 08.30 uur naar Amsterdam. In de loop van de ochtend komt u hier aan en is er direct tijd om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. De laatste dag vertrekt u omstreeks 17.30 uur weer richting uw school.

Hostel in het centrum
Dit hostel is in het centrum van Amsterdam gelegen tussen de keizers- en prinsengracht. Op 500 meter afstand bevindt zich het Rijksmuseum. Openbaar vervoer mogelijkheden zijn tevens op korte afstand van het hotel, zodat de rest van het centrum gemakkelijk te bereiken is.

U verblijft op meerpersoonskamers geschikt voor vier tot zes personen. Alle kamers beschikken over eigen faciliteiten. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt. 

Het hotel beschikt verder over een 24-uurs receptie, restaurant, nachtclub en fietsverhuur.

Hotel aan de rand van het centrum
Dit hotel opende in juli 2012 en is gelegen naast treinstation Amsterdam Sloterdijk. Het centrum van Amsterdam is met de trein in 5 minuten te bereiken.

U verblijft hier op meerpersoonskamers geschikt voor drie tot zeven personen. Alle moderne kamers beschikken over een eigen badkamer, flatscreen-tv en gratis WiFi. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hotel beschikt verder over een receptie, ruime lobby/tv ruimte met traditionele Nederlandse kunst, bar, bagageopslag en een gemeenschappelijke keuken.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:

- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Amsterdam en v.v.;
- 2 x overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

3-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum€ 57,00 p.p.€ 59,00 p.p.€ 57,00 p.p.
Hotel aan de rand van het centrum € 62,75 p.p.€ 62,25,50 p.p.€ 59,50 p.p.

Anne Frank Huis
In dit huis heeft Anne Frank ondergedoken gezeten en schreef ze haar beroemde dagboek. Het museum organiseert speciale programma’s voor schoolgroepen.


Highlights fietstour
Onder leiding van een gids maakt u een 3 uur durende tour langs de bekende, maar ook minder bekende plekken van Amsterdam. 

Canalcruise Amsterdam
U kunt de grachten van Amsterdam bewonderen tijdens een 1 uur durende rondvaart met uitleg in het Nederlands. In een luxe rondvaartboot vaart u langs de fraaie, imponerende grachtenhuizen met klok-, tuit- en halsgevels, de zevenbogen-bruggengracht, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip en de haven. Een rondvaart om nooit te vergeten!


Van Gogh Museum
Het museum bezit de grootste Van Gogh verzameling ter wereld. Ook is er werk te zien van een aantal andere impressionisten zoals Monet en Gauguin. Maak kennis met het werk van Van Gogh door middel van een interactieve rondleiding speciaal voor leerlingen.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief