SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Marokko

Rondreis Marokko

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Marokko - Rondreis Marokko

Rondreis Marokko
Op slechts een paar uur vliegen stapt u in een andere wereld: de wereld van de sprookjes van 1001 nacht. Het gastvrije Marokko heeft een zeer rijke en eeuwenoude geschiedenis. Drink een kopje muntthee, slenter...

Rondreis Marokko

Op slechts een paar uur vliegen stapt u in een andere wereld: de wereld van de sprookjes van 1001 nacht. Het gastvrije Marokko heeft een zeer rijke en eeuwenoude geschiedenis. Drink een kopje muntthee, slenter door de kleurrijke soukhs (markten met kraampjes) op zoek naar souvenirs of ontdek de oude kasbahs (ommuurde woongemeenschappen). 

Marokko is gelegen aan de Middellandse zee en grenst aan Algerije. De hoofdstad is Rabat, maar de grootste stad is Casablanca. Marokko kent vier koningssteden: Marrakech, Rabat, Fez en Meknes. Tijdens deze rondreis bezoekt u twee van deze steden: Marrakech en Casablanca. Naast de twee koningssteden, maakt u tijdens deze schoolreis of werKweek kennis met de Zagora woestijn en Ouarzazate. 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
6 dagen
Vervoer:
Vliegtuig

vanaf €426,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma rondreis Marokko

Dag 1
U vertrekt op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. U vliegt rechtstreeks naar Casablanca. Na aankomst brengt een touringcar u naar de accommodatie in Casablanca, waar u een nacht zult verblijven. Tijdens uw verblijf in Casablanca mag een bezoek aan de imposante Hassan II moskee niet ontbreken. De volgende dag vertrekt u naar Marrakech. Na een 3 uur durende rit komt u aan bij de accommodatie.

Dag 2 en 3
De tweede en derde dag heeft u de tijd om de stad en de omgeving van Marrakech te bezoeken. Op één van deze dagen kunt u ervoor kiezen om u rond te laten leiden door de souks, de medina, Bahia Paleis, Medersa Ben Youssef en de leerlooierijen. U kunt excursies maken naar Boulmane, Dades, de waterval van D’Ouzoud en Todgha Canyons.

Dag 4
Op dag vier staat er na het ontbijt een transfer voor u klaar en wordt u naar de woestijn gebracht. Tijdens deze mooie rit door het Atlasgebergte worden diverse fotostops gemaakt. Via de Kasbah Tifoultoute, Ouarzazate en de Draa Valley wordt u naar de Zagora woestijn gebracht. Na aankomst in Zagora gaat u verder per kameel! Een kamelentocht door de woestijn is een onvergetelijke ervaring. Wie droomt er niet van slapen in een prachtige bedoeïenentent midden in een zandwoestijn. Met een overnachting in de woestijn kunt u zowel bij de zonsondergang als bij de zonsopkomst de woestijn prachtig zien verkleuren. En 's nachts is het er (meestal) ook nog eens super stil. U zal hier overnachten in bedoeïenententen en er ’s avonds dineren.

Dag 5 en 6
U staat vroeg op om de mooie zonsopgang in de woestijn te zien. Vervolgens ontbijt u en hierna vertrekt u weer per kameel naar Zagora. Hier staat de transfer gereed die u naar Ouarzazate brengt, waar u de laatste nacht zult verblijven. U kunt nog een bezoek brengen aan Aït-Ben-Haddou, een middeleeuwse verstevigde stad. Op de laatste dag wordt u bij de accommodatie opgehaald voor vertrek naar de luchthaven, waar uw vlucht terug vertrekt. Na aankomst op de luchthaven reist u op eigen gelegenheid terug naar uw school.

(Dit betreft een voorbeeldprogramma, uiteraard is de rondreis aan te passen aan uw wensen)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Heenvlucht naar de luchthaven van Casablanca en terugvlucht vanaf de luchthaven van Marrakech incl. taks en handbagage;
- Transfer van de luchthaven van Casablanca naar de accommodatie;
- Transfer van Casablanca naar de accommodatie in Marrakech;
- Transfer van de Zagora Woestijn naar de luchthaven van Marrakech;
- 1 x overnachting in meerpersoonskamers in Casablanca;
- 2 x overnachting in meerpersoonskamers in Marrakech;
- 1 x overnachting in meerpersoonskamers in Ouarzazate;
- 4 x ontbijt;
- 1 x 2-daagse excursie naar de Zagora woestijn, inclusief kameel rijden, overnachting in bedoeïenententen, diner en ontbijt;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

6-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Rondreis€ 456,50 p.p.€ 426,50 p.p.

Dagexcursie Essaouira / surfclinic
In de ochtend wordt u opgehaald voor de transfer naar Essaouira. Jullie krijgen een 2-uur durende surfclinic. De groep wordt in kleinere groepen van max. 7 personen verdeeld. Elke groep krijgt een instructeur. Na een uitleg gaat u het water in en worden u de beginselen van het golfsurfen bijgebracht! Materiaal inbegrepen. Na de surfles zal u gezamenlijk gaan lunchen. In de middag staat er weer een transfer voor u klaar om u terug naar Marrakech te brengen.

Watervallen van Ouzoud
Omstreeks 08.00 uur wordt u bij uw accommodatie opgehaald en vertrekt u richting het dorpje Ouzoud, 150 kilometer ten noordwesten van Marrakech gelegen. De watervallen zijn de hoogste van Noord-Afrika en de op één na hoogste van Afrika. U kunt er een wandeling maken en genieten van de prachtige natuur. Grote kans dat u apen tijdens uw wandeling tegenkomt. Met een vlot kunt u dichterbij de watervallen komen. 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief