SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
ItaliŽ ItaliŽ
VenetiŽ VenetiŽ
ItaliŽ ItaliŽ
ItaliŽ

Toscane

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Italie - Toscane

Meerdaagse schoolreis: Toscane
Toscane is een geweldige, allesomvattende regio die zeer zeker de moeite waard is om te bezoeken. Toscane is wereldberoemd om zijn kunst, geschiedenis en het prachtige landschap.

Hoo...

Meerdaagse schoolreis: Toscane
Toscane is een geweldige, allesomvattende regio die zeer zeker de moeite waard is om te bezoeken. Toscane is wereldberoemd om zijn kunst, geschiedenis en het prachtige landschap.

Hoogtepunt in dit geheel is Florence, een stad die zich presenteert als één groot openluchtmuseum, vol culturele hoogtepunten en monumenten. Maar ook de kleinere steden zoals Lucca, Siena, San Gimignano en Pisa mag u niet vergeten tijdens uw bezoek. Lucca is een oude Romeinse stad met een schitterend marktplein centraal in de stad. Siena wordt gekenmerkt door Piazza del Campo, een van de mooiste pleinen van Europa, en Duomo di Siena, het kerkelijk pronkstuk van Toscane. San Gimignano is een klein middeleeuwse stadje wat veel te bieden heeft op het gebied van kunst, winkels en restaurants. Pisa, tot slot, is een typische Toscaanse stad, die vooral beroemd is om zijn “scheve toren”. Vergeet daarbij niet dat u heerlijk kunt eten in Italië, en u heeft voldoende ingrediënten om er een geweldige schoolreis of werkweek van te maken!

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
6 of 7 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €182,25 p.p.

Offerte

Voorbeeld programma

Hieronder treft u een voorbeeld aan van een schoolreis naar Toscane. De tijden en reisduur zijn naar wens aan te passen, evenals het programma en de te bezoeken steden.

Dag 1 & 2
Om 16.00 uur vertrekt u vanaf uw school richting Italië, deze reis zal deels als nachtreis worden uitgevoerd. De volgende dag arriveert u in de loop van de middag bij uw accommodatie. Hierna kunt u op eigen gelegenheid de omgeving gaan verkennen.

Dag 3 en 4
Tijdens deze dagen brengt u een bezoek aan de volgende steden: Florence, Sienna, Pisa en Lucca en kunt u de verschillende bezienswaardigheden bezoeken. Het programma is naar eigen invulling in te delen.

Dag 5 en 6
Overdag kunt u op eigen gelegenheid nog de stad bezoeken. In de avond omstreeks 21.00 uur reizen jullie weer terug naar Nederland. Deze reis zal weer deels als nachtreis worden uitgevoerd. In de loop van de volgende dag komt u weer aan bij uw school en komt de reis ten einde.

*** hotel Florence

U verblijft in een ***hotel in het centrum van Florence. U verblijft in meerpersoonskamers die zijn voorzien van een eigen badkamer. De verzorging is op basis van logies en ontbijt.

*** hotel Montecatini
U verblijft in een ***hotel in Montecatini. U verblijft in meerpersoonskamers die zijn voorzien van een eigen badkamer. De verzorging is op basis van logies en ontbijt.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Toscane;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Onbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk; 
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

6-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
***hotel Florence€ 244,50 p.p.€ 228,25 p.p.€ 198,25 p.p.
***hotel Montecatini€ 223,50 p.p.€ 208,50 p.p.€ 182,25 p.p.

 

7-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
***hotel Florence€ 299,00 p.p.€ 278,50 p.p.€ 245,25 p.p.
***hotel Montecatini€ 261,50 p.p.€ 245,00 p.p.€ 217,00 p.p.

Florence
Het Palazzo Vecchio in Florence is een echte publiekstrekker. Het prachtige paleis staat op de Piazza della Signoria. Het gebouw kenmerkt zich door hoge muren met kantelen en een indrukwekkende toren van 94 meter hoog. Vroeger deed het Palazzo dienst als raadshuis en toen Florence op het einde van de 19de eeuw de hoofdstad van Italië was, zetelde het parlement hier. Tegenwoordig huist het stadsbestuur in het Palazzo. Binnenin het paleis is de Salone dei Cinquecento een bezoekje waard. In deze zaal tref je fraaie kunstwerken van Michelangelo en Leonardo da Vinci aan. Let ook op de sculpturen en de plafondschilderijen.

Siena
Deze middeleeuwse stad is op een heuvel gelegen en wordt gekenmerkt door de Duomo di Siena, het kerkelijk pronkstuk van Toscane. Naast de dom is een bezoek aan het Piazza di Campo, één van de mooiste pleinen van Europa, zeker de moeite waard. In deze stad kun je gezellig door de kleine, smalle straatjes dwalen.

Pisa
Pisa is een relatief klein maar typisch Toscaans stadje die we allemaal kennen van de wereldberoemde "scheve toren". De toren dankt zijn bekendheid aan het feit dat de toren erg scheef staat. De toren is 55 meter hoog en heeft 297 treden. Naast de toren vindt je hier de Dom, een 11e eeuwse kathedraal en grootste doopkapel ter wereld en het Camposanto.

Lucca
Lucca is een relatief rustige, oude Romeinse stad met een schitterend plein centraal in de stad. Het centrum is bijna geheel autovrij zodat je de drukte achter je kunt laten en door het centrum kunt slenteren. Het stadje kent vele mooie historische gebouwen als de kerk San Michele.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief