SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Ierland Ierland
Kliffen van Moher Kliffen van Moher
Ierland

Dublin

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Ierland - Dublin

Meerdaagse schoolreis: Dublin
De hoofdstad van Ierland is een stad die van vele markten thuis is. Het compacte centrum is prima te voet te verkennen. Naast de verschillende musea en kunstgaleries zijn er aardig wat oude gebouw...

Meerdaagse schoolreis: Dublin

De hoofdstad van Ierland is een stad die van vele markten thuis is. Het compacte centrum is prima te voet te verkennen. Naast de verschillende musea en kunstgaleries zijn er aardig wat oude gebouwen en monumenten intact gebleven. Bezoek bijvoorbeeld het Trinity College, de mooie oude universiteit. Het Temple Bar district is een gezellige, levendige wijk waar u ’s avonds gezellig wat kunt drinken in een typisch Ierse pub.

Lees meer reisinformatie
Vervoer:
Vliegtuig

vanaf €243,- p.p.

Offerte

Reisschema schoolreis Dublin
U reist met uw leerlingen op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Dublin. Na aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar het centrum brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar Nederland waar deze schoolreis Dublin ten einde komt.

Hostel
Dit hostel is gevestigd in een voormalig klooster en school aan de rand van het centrum van Dublin. 

U verblijft op meerpersoonskamers geschikt voor drie tot tien personen. De meeste kamers zijn voorzien van stapelbedden. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag in tweepersoonskamers verblijven. Er zijn zowel kamers met gedeelde faciliteiten als privé faciliteiten. Het verblijf is op basis van logies en continentaal ontbijt. 

Het hostel beschikt verder onder andere over een 24-uurs receptie, terras en tuin, gedeelde keuken, spellenkamer en gratis Wifi in de openbare ruimtes. 

Gastgezinnen (VP)
Om ca. 19.00 uur wordt u verwacht op het verzamelpunt in Dublin, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastgezinnen. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2, 3 of 4 met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Ierse wijze worden opgevangen. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 19.00 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg.

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet, allergie of ziekte, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Dublin incl. tax en handbagage;
- Transfer luchthaven Dublin - accommodatie en v.v.;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

4-daagse reis  
Aantal personen25 pers.50 pers.
Hostel in het centrum€ 256,50 p.p.€ 243,00 p.p.
Gastgezinnen€ 368,00 p.p.€ 338,00 p.p.

 

Dublin Castle
Dit imposante kasteel is in het hart van Dublin gelegen. In de 13e eeuw is begonnen aan de bouw van het kasteel, wat tot 1922 het hoofdkwartier van de Engelse overheersers was. In de loop der jaren heeft het kasteel een aantal verbouwingen ondergaan, alleen de Record Towers zijn nog van het oorspronkelijke gebouw. De meeste delen van het huidige kasteel stammen uit de 18e eeuw. Tegenwoordig worden er staatsbezoeken en plechtige aangelegenheden in het kasteel gehouden. Dublin Castle beschikt verder nog over twee musea, twee tuinen, een bibliotheek en enkele overheidsgebouwen. Voor schoolgroepen is het kasteel gratis toegankelijk, een reservering is noodzakelijk.

Fietstour
Onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids fietst u op een ontspannen manier langs de bekende en minder bekende plekken in Dublin. De gids zal u tevens over de verschillende bezienswaardigheden vertellen. De tour duurt 3 uur. 


Irish Museum of Modern Art

Dit kleine museum is ondergebracht in een mooi 17e eeuws gebouw. Het museum beschikt met name over een collectie kunstwerken van nog levende Ierse kunstenaars, maar heeft daarnaast ook een aantal historische werken. Verder zijn er gedurende het jaar verschillende interessante tentoonstellingen. Gratis toegankelijk, op maandag gesloten. 

Stadsparken
Dublin kent een aantal stadsparken, enkele daarvan zijn mooi en zeker een bezoek waard. Het Phoenix Park is de grootste en bekendste. Dit park was ooit bedoeld als jachtpark voor de koninklijke familie. In het park vindt u ook de dierentuin en het mooie Ashtown Castle. Andere parken zijn het Meerion Square en het St. Stephen’s Green. 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief