SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Hongarije Hongarije
Hongarije

Boedapest

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Hongarije - Boedapest

Meerdaagse schoolreis: Boedapest
Laat u betoveren tijdens uw schoolreis in Boedapest! Ooit begonnen als twee steden, Boeda en Pest, nu de hoofdstad van Hongarije. Boeda en Pest worden gescheiden door de rivier de Donau. De ket...

Meerdaagse schoolreis: Boedapest

Laat u betoveren tijdens uw schoolreis in Boedapest! Ooit begonnen als twee steden, Boeda en Pest, nu de hoofdstad van Hongarije. Boeda en Pest worden gescheiden door de rivier de Donau. De kettingbrug verbindt Boeda en Pest, als u hier overheen wandelt kunt u genieten van een adembenemend uitzicht. Een panorama dat de werelderfgoedlijst UNESCO heeft gehaald!

Het heuvelachtige Boeda heeft sprookjesachtige gebouwen, zoals het Vissermannen Bastion, Matthias Kerk en het Koninklijke Paleis. Pest is het moderne gedeelte waar het zakelijke en politieke leven zich afspeelt. U vindt hier onder andere het parlementsgebouw, de Stefanus Basiliek en de meeste winkels.

Naast de historische gebouwen is Boedapest een stad van de thermale baden. Breng een bezoek aan één van de badhuizen die de stad rijk is. Daarnaast kun je genieten van de Hongaarse keuken door de bekende goulash te proberen. Kortom Boedapest is een diverse stad geschikt voor uw meerdaagse schoolreis!

 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
6 of 7 dagen
Vervoer:
Vliegtuig
Touringcar

vanaf €143,- p.p.

Offerte

Reisprogramma Boedapest
U vertrekt om 16.00 uur vanaf uw school naar de accommodatie in Boedapest. De reis wordt deels uitgevoerd als nachtrit. De volgende dag komt u aan het begin van de middag aan. Er is meteen tijd om de stad te bezoeken. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de één na laatste dag vertrekt u om 21.00 uur richting Nederland. Ook deze reis zal deels als nachtrit worden uitgevoerd. De volgende dag komt u in de loop van de dag weer bij uw school aan. (Genoemde tijden zijn in overleg aan te passen.)

Het is ook mogelijk per vliegtuig naar Boedapest te reizen.

Tip!: Combineer uw schoolreis naar Boedapest met een verblijf in de Oostenrijkse stad Wenen.

Hostel in het centrum
Dit hostel ligt in het hart van Boedapest, naast het Deák Ferenc plein en in de omgeving van verschillende winkels, restaurantjes en barretjes.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot acht personen. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers met privé faciliteiten verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt verder over een gemeenschappelijke loungeruimte, keuken en gratis WiFi. 

Hotel aan de rand van het centrum
Dit 3-sterren hotel ligt aan de rand van het centrum. Op slechts 400 meter van het hotel is een metrostation, zodat de andere delen van de stad gemakkelijk te bereiken zijn.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor twee of drie personen. Deze kamers beschikken over privé faciliteiten. De docenten verblijven in tweepersoonskamers, eveneens met privé faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hotel beschikt verder over een 24-uurs receptie, tuin/terras, bagageopslag, vergader- / feestzaal, fietsverhuur en gratis WiFi. 

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Boedapest;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Het is ook mogelijk om per vliegtuig naar Boedapest te reizen. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

6-daagse reis incl. nachtreis   
Aantal personen50 pers. 62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum€ 173,00 p.p.€ 162,75 p.p.€ 143,00 p.p.
***Hotel aan de rand van het centrum€ 190,00 p.p.€ 180,00 p.p.€ 160,75 p.p.

 

7-daagse reis incl. nachtreis   
Aantal personen50 pers. 62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum€ 199,00 p.p.€ 187,75 p.p.€ 166,50 p.p.
***Hotel aan de rand van het centrum€ 220,75 p.p.€ 210,00 p.p.€ 188,50 p.p.

 

Guided Tour Boedapest
Een gids neemt u mee door het centrum van Boedapest. Te voet gaat u langs bekende bezienswaardigheden, terwijl de gids u vertelt over de geschiedenis en cultuur van Boedapest. Verken Boedapest, neem de tijd en laat u fascineren! 


Vissermannen Bastion
Het vissermannen bastion – bij de Hongaren bekend als Halászbástya – is een sprookjesachtig geheel. Het gebouw bestaat uit zeven verschillende witte torens die symbool staan voor de zeven Magyaarse stammen die in 896 naar Hongarije kwamen. Vanuit de torens heeft u het beste uitzicht over stadsdeel Pest en het parlementsgebouw. Bezoeken dus!

Matthias kerk
De Matthias kerk – bij de Hongaren bekend als Mátvás Templom – ligt middenin het kastelendistrict, naast het Vissermannen Bastion. De 700 jaar oude kerk was vroeger de plek waar koningen werden gekroond en belangrijke huwelijken werden voltrokken. Tijdens oorlogen heeft de kerk veel te voorduren gehad. Eind 19e eeuw is de kerk opgeknapt en zijn delen weer in oude staat hersteld.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief