SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Griekenland Griekenland
Griekenland Griekenland
Griekenland

Rondreis Griekenland

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Griekenland - Rondreis Griekenland

Rondreis Griekenland
Het land van de souvlaki, Sirtaki en de mythologische verhalen. Een schoolreis of werkweek naar Griekenland verzekert u van een reis met prachtig weer (meer dan 300 dagen zon per jaar), heerlijk eten en bi...

Rondreis Griekenland

Het land van de souvlaki, Sirtaki en de mythologische verhalen. Een schoolreis of werkweek naar Griekenland verzekert u van een reis met prachtig weer (meer dan 300 dagen zon per jaar), heerlijk eten en bijzondere bezienswaardigheden. In Athene treft u een mengeling van een bruisende stad en klassieke Griekse oudheden. Athene is rijk aan historische en adembenemende bezienswaardigheden. Het belangrijkste handelsmerk van de stad is de Acropolis, met prachtig uitzicht over de stad. 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
7 dagen
Vervoer:
Vliegtuig

vanaf €425,- p.p.

Offerte

Reisprogramma

Dag 1 
U vertrekt op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. U vliegt rechtstreeks naar Athene. Na aankomst brengt een touringcar u naar de accommodatie in Athene, waar u de eerste drie nachten zult verblijven.

Dag 2 en 3
De tweede dag maakt u een eilandcruise vanaf Athene naar Poros, Hydra en Egina. Een Griekse lunch is gedurende de cruise inbegrepen. De andere dag kunt u bijvoorbeeld met een gids de stad te voet verkennen.

Dag 4 
Op de vierde dag vertrekt u na het ontbijt richting Olympia. Onderweg maakt u een stop in Korinthe. Een stad met een centrum met archeologische bezienswaardigheden zoals de Apollo tempel en het kanaal van Korinthe. Vervolgens rijdt u door naar Olympia waar u de komende nacht verblijft. In Olympia kunt u onder andere de tempels van Zeus en Hera bezoeken en vindt u het Olympisch stadion, waar elke vier jaar het Olympisch vuur wordt ontstoken.

Dag 5 en 6
De ochtend heeft u nog te besteden in Olympia, in de middag vertrekt u richting de beroemde archeologische stad Delphi, waar u 1 nacht zult doorbrengen. Hier vindt u onder andere de tempel van Apollo, het Byzantijnse klooster Osios Loukas en het dorp Arachova, bekend om haar adembenemende berglandschap. De ochtend is in Delphi te besteden en in de middag reist u weer terug naar Athene, waar u de laatste nacht zult verblijven.

Dag 7
Op de laatste dag staat er een touringcar gereed die u naar de luchthaven brengt, vanwaar uw terugvlucht vertrekt. Op eigen gelegenheid reist u weer naar uw school. 

(Dit betreft een voorbeeldprogramma, uiteraard is de rondreis aan te passen aan uw wensen)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Athene incl. tax en handbagage;
- Transfer van de luchthaven in Athene naar de accommodatie in Athene en v.v.;
- Touringcar voor 5 dagen;
- 4 x overnachting in meerpersoonskamers in Athene;
- 1 x overnachting in meerpersoonskamers in Olympia;
- 1 x overnachting in meerpersoonskamers in Delphi;
- 6 x ontbijt in de accommodatie;
- Dagcruise naar Poros, Hydra en Egina vanuit Athene (incl. lunch aan boord);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding. 

7-daagse reis 
Aantal personen50 pers.
Rondreis€ 425,00 p.p.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief