SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Frankrijk Frankrijk
Versailles Versailles
Frankrijk Frankrijk
Frankrijk

Strasbourg

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Frankrijk - Strasbourg

Meerdaagse schoolreis: Strasbourg
Ooit een Duitse, nu een Franse stad. Strasbourg (Straatsburg) is één van de mooiste steden van Frankrijk. Het historische centrum heeft het gehaald tot de werelderfgoedlijst van ...

Meerdaagse schoolreis: Strasbourg

Ooit een Duitse, nu een Franse stad. Strasbourg (Straatsburg) is één van de mooiste steden van Frankrijk. Het historische centrum heeft het gehaald tot de werelderfgoedlijst van UNESCO. U vindt hier veel historische gebouwen en musea. De stad is tijdens uw schoolreis het best te verkennen te voet, met de fiets of vanuit een rondvaartboot. 

Behalve de prachtige historie is Strasbourg ook bekend als centrum van handel en economie, gekenmerkt door het Europees Parlement, de Europese Raad en het Europese Hof van de mensenrechten. Een bezoek hieraan mag niet ontbtreken tijdens uw schoolreis Strasbourg. 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3, 4 of 5 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €99,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma Strasbourg
U vertrekt om 07.00 uur vanaf uw school naar Strasbourg. U komt aan het einde van de middag aan. Er is diret tijd om Strasbourg te verkennen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u om 13.00 uur weer richting uw school. In de loop van de avond komt u weer aan bij uw school, waar deze schoolreis naar Strasbourg eindigt. 

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen)

Tip!: Combineer een reis naar Strasbourg met een dag naar Duitslands grootste pretpark: Europa-Park! 

Jeugdherberg aan de rand van het centrum
Aan de rand van het stadscentrum in een groot park ligt deze jeugdherberg. Het is 5 minuten lopen tot de Europa Brug die Frankrijk en Duitsland verbind.

U verblijft in meerpersoonskamers voor drie tot zes personen. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Alle kamers zijn voorzien van privé faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Deze jeugdherberg heeft een bar, tv kamer en terras. Er zijn diverse outdoor faciliteiten zoals basketbal, volleybal, badminton en tafeltennis. Binnen staan poolbiljarttafels en een tafelvoetbalspel.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Strasbourg;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

3-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hotel€ 113,85 p.p.€ 108,50 p.p.€ 99,50 p.p.

 

4-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hotel€ 152,50 p.p.€ 145,75 p.p.€ 135,50 p.p.

 

5-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hotel€ 190,75 p.p.€ 199,50 p.p.€ 167,50 p.p.

Rondvaartocht
Met een rondvaartboot vaart u door de grachten van de stad, langs de prachtige gebouwen. Er is een audio-systeem aan boord die onder andere in het Nederlands verteld over de punten waar u langs vaart. Een boot heeft 130 zitplaatsen en is niet exclusief voor uw groep gereserveerd.


Walking tour Old town Strasbourg
Een gids leidt u rond door het overgangsgebied in het oude centrum rond de Kathedraal en Petite France. Hier zal u prachtige gebouwen bewonderen. U bekijkt de Maison Kammerzell, St. Thomass kerk, Paleis Rohan, de oude stadsslager, het voormalig douanekantoor en meer.. Keuze uit een Engels- of Franstalige gids.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief