SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Frankrijk Frankrijk
Versailles Versailles
Frankrijk Frankrijk
Frankrijk

Provence

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Frankrijk - Provence

Meerdaagse schoolreis: Provence
De Provence in Zuid-Frankrijk is een regio waar van alles te beleven valt. Van de mondaine badplaatsen als Cannes en St. Tropez tot de kuststreek tot de bergen waar actieve activiteiten gedaan k...

Meerdaagse schoolreis: Provence

De Provence in Zuid-Frankrijk is een regio waar van alles te beleven valt. Van de mondaine badplaatsen als Cannes en St. Tropez tot de kuststreek tot de bergen waar actieve activiteiten gedaan kunnen worden. Arles is aan de Rhone gelegen en in de nabijheid vindt u interessante natuurgebieden als Alpilles en Crau. Avignon is een leuk stadje met een historisch centrum dat is omgeven door een stadsmuur. Bezoek tijdens uw schoolreis één van de bezienswaardigheden; Palais des Papes, Pont Saint-Bénézet of een museum.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
6 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €157,- p.p.

Offerte

Reisprogramma
U vertrekt om 16.00 uur vanaf uw school naar Zuid-Frankrijk. Na een nachtrit komt u aan het einde van de ochtend aan bij de accommodatie. Meteen is er tijd de stad te leren kennen. De tussen gelegen dagen zijn ter vrije besteding. Op de laatste dag, na het ontbijt en uitchecken reist u in de vroege ochtend terug naar Nederland, waar u aan het einde van de avond weer bij uw school aankomt. 

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen)

 

Hostel in Avignon 
Dit karakteristieke hostel is gelegen in het centrum van Avignon, op 400 meter afstand van Palais des Papes. Het hostel bevindt zich in een 19de eeuws monumentaal pand. Alle bezienswaardigheden in Avignon zijn te voet gemakkelijk te bereiken.  

De leerlingen verblijven in vier- tot achtpersoonskamers met stapelbedden en gedeelde faciliteiten. De docenten verblijven in tweepersoonskamers met privé faciliteiten. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt. 

Het hostel beschikt onder andere over een bar, terras en gratis WiFi. 

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Provence, incl. 2 nachtritten;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- 3 x overnachting in meerpersoonskamers;
- 3 x ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

6-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in Avignon€ 189,75 p.p.€ 164,75 p.p.€ 156,75 p.p.

Palais de Papes
Het reusachtige Pausenpaleis in Avignon is het grootste gotische bouwwerk ter wereld. In de 14de eeuw was dit de verblijfsplaats van de Pausen. Het paleis met een oppervlakte van 15000 m2 beschikt over twaalf torens en twee binnenplaatsen. U kunt het paleis met audioguides bezoeken.

Kathedraal Notre-Dame-des-Doms
Naast Palais de Papes staat de kathedraal van Avignon. Het oudste gedeelte dateert uit de 12de eeuw. Van veraf is het vergulde beeld van de Heilige Maagd te zien. 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief