SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Frankrijk Frankrijk
Versailles Versailles
Frankrijk Frankrijk
Frankrijk

Parijs

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Frankrijk - Parijs

Meerdaagse schoolreis: Parijs
Parijs; een prachtige stad met vele bijzondere bezienswaardigheden en toeristische attracties. Parijs is een ideale stad om met uw school te bezoeken. 
Parijs is een vaak bezochte bestemm...

Meerdaagse schoolreis: Parijs

Parijs; een prachtige stad met vele bijzondere bezienswaardigheden en toeristische attracties. Parijs is een ideale stad om met uw school te bezoeken. 

Parijs is een vaak bezochte bestemming uit ons assortiment. Tijdens een schoolreis aan deze lichtstad, zoals Parijs ook wel wordt genoemd, kunt u een bezoek brengen aan de Arc de Triomphe, Sacre Coeur, Notre Dame, Centre Pompidou, Louvre, Versailles, Tour Montparnasse en nog veel meer.

Tijdens uw schoolreis kunt u de leerlingen Parijs van drie kanten laten zien. Zo kunt u de Eiffeltoren op en heeft u een geweldig uitzicht over de stad vanaf circa 276 meter hoogte. Ook kunt u een rondvaart over de Siene maken, welk de moeite waard is. Of bekijk Parijs van onder de grond in het riolenstelsel Les Égouts.

Nabij het centrum van Parijs is het prachtige attractiepark Disneyland Parijs gelegen. Tijdens een dagje Disneyland worden de dromen van leerlingen werkelijkheid. De sprookjesachtige figuren worden tot leven geroepen. Met meer dan 60 attracties, shows en parades, schitterende winkels en restaurants hebben uw leerlingen een onvergetelijke dag. Een perfect uitstapje tijdens uw schoolreis Parijs!

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3, 4 of 5 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €87,- p.p.

Offerte

Reisprogramma Parijs
U vertrekt om 06.00 uur naar Parijs. Aan het begin van de middag zal u aankomen bij de accommodatie en is er meteen tijd om de stad te bezoeken. De tussenliggende dagen zijn geheel ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u om 14.00 uur weer richting Nederland. In de loop van de avond komt u aan bij uw school.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

* Hotel aan de rand van het centrum
Dit ketenhotel ligt dichtbij het district van Montmartre en Sacre Coeur in Saint-Ouen, op 15 minuten van Stade de France. Op 10 minuten loopafstand vindt u een metrolijn zodat het centrum en zijn bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn.

U verblijft in twee- en driepersoonskamers, deze zien er keurig uit. Ze zijn voorzien van een wasbak, tv en bestaan uit een groot tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in éénpersoonskamers verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hotel beschikt verder over een receptie, gratis WiFi en algemene ruimtes die er keurig uitzien.

Hostel in centrum
Dit hostel ligt in het 19de arrondissement, centraal gelegen nabij het treinstation Gare Du Nord. Het hostel is gelegen in een 19e eeuws warenhuis en heeft een uitstekende ligging voor het maken van uitstapjes. 

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor zes tot acht personen. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers met privé faciliteiten verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt over een bar, restaurant, internetlounge, gemeenschappelijke ruimte en gratis WiFi. 

 

Gastgezinnen
U verblijft bij gastvrije Franse gastgezinnen. 

Omstreek 19.00 uur wordt u verwacht bij het meetingpoint, waar u welkom wordt geheten door de lokale agent of door de gastgezinnen. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2, 3 of 4 leerlingen met hun gastgezin mee. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 en avond om 19.00 bij het centrale meetingpoint verwacht. 

Het verblijf is op basis van vol pension, ontbijt, lunchpakket en diner. 

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Parijs;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lunchpakket en diner (bij gastgezinnen vp);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefond Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

3-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
* Hotel rand centrum € 114,00 p.p.€ 110,00 p.p.€ 99,00 p.p.
Hostel in centrum€ 101,00 p.p.€ 96,50 p.p.€ 87,00 p.p.
Gastgezinnen€ 148,25 p.p.€ 143,50 p.p.€ 134,50 p.p.

 

4-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
* Hotel rand centrum € 150,75 p.p.€ 145,25 p.p.€ 134,00 p.p.
Hostel in centrum€ 134,50 p.p.€ 129,00 p.p.€ 117,25 p.p.
Gastgezinnen€ 205,50 p.p.€ 199,50 p.p.€ 188,50 p.p.

 

5-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
* Hotel rand centrum € 195,25 p.p€ 188,00 p.p.€ 174,75 p.p.
Hostel in centrum€ 168,75 p.p.€ 162,00 p.p.€ 148,25 p.p.
Gastgezinnen€ 263,50 p.p.€ 256,50 p.p.€ 243,25 p.p.

Eiffeltoren
Het boegbeeld van Parijs is absoluut de Eiffeltoren. Een bijzonder bouwwerk uit 1889. De toren is in totaal 312 meter hoog en heeft 1665 traptreden! U kunt met de lift naar de 2e verdieping (115m). Stelt u voor hoe het uitzicht over Parijs er vanaf daar uitziet! De chauffeur overhandigt u de tickets op de heenreis zodat niet bij de ticketbalie hoeft te wachten. 


Boottocht Seine
Bekijk Parijs vanaf het water. Maak een boottochtje over de Seine. De tocht duurt 1 uur en 15 minuten. U wordt meegenomen langs de bekende bezienswaardigheden aan de Seine.

Lichttour door Parijs of wandeltocht
Met de eigen touringcar en onder begeleiding van een Nederlandstalige gids ontdekt u Parijs Lichtstad. Een overvloed aan kleine lichtjes maakt Parijs tot een prachtig plaatje. De tour duurt ongeveer een uur. U kunt de stad ook te voet verkennen met een Nederlandstalige gids. Keuze uit 1 of 3 uur.


Riolen van Parijs
Een originele manier om Parijs te verkennen is een rondleiding door het ondergrondse rioleringssysteem om de geschiedenis van de stad te achterhalen. De aanleg van de riolen begon onder het bewind van Napoleon III uit hygiënisch oogpunt.

Musée du Louvre
Dit wereldberoemde museum heeft maar liefst ruim 200 zalen met een ruime collectie kunstvoorwerpen en schilderijen. Het bekendste werk is de ‘Mona Lisa’, geschilderd door Leonardo da Vinci. U kunt dit museum gratis bezoeken met een schoolgroep. Of kies, tegen betaling, voor een rondleiding met Engelstalige gids.


Centre Pompidou
In het Centre Pompidou vindt u de grootste collectie moderne kunst, maar ook een kolossale openbare bibliotheek, mediatheek, kinderatelier, centrum voor industriële vormgeving en een filmmuseum. Op de bovenste verdieping heeft u een uitzicht over de stad.

Versailles
Het kasteel van Versailles werd gebruikt door Lodewijk XIV. De verschillende zalen van het kasteel, waar vroeger veel feesten werden georganiseerd, zijn versierd met bladgoud en de plafonds toonden bijzondere schilderingen. De grootste ruimte is de Spiegelzaal, ook wel bekend van ‘Het Verdrag van Versailles’. Ook de tuinen van Versailles zijn wereldberoemd en in typisch Franse stijl aangelegd.

Disneyland® Paris
Disneyland® Paris is een populair uitstapje voor scholen. De Disney® Parken hebben meer dan 60 attracties, shows en parades, schitterende winkels en restaurants die het hele jaar geopend zijn! Het staat garant voor een geweldige ervaring! Kies uit een ticket voor het Disneyland® Park of Walt Disney Studios® Park. Of bezoek gewoon beide parken!


Begraafplaats Le Père Lachaise
Deze bekendste begraafplaats ter wereld herbergt de graven van veel beroemdheden. Hier ziet u veel monumentale grafmonumenten van bijvoorbeeld Edith Piaf, Chopin, Molière en Jim Morrison.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief