SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Frankrijk Frankrijk
Versailles Versailles
Frankrijk Frankrijk
Frankrijk

NormandiŽ

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Frankrijk - NormandiŽ

Meerdaagse schoolreis: Normandië
No rmandië is een prachtige streek in noordwest Frankrijk. Meer dan 500 km kust, belangrijke historische plaatsen, een uitmuntende en veelzijdige keuken, mooie gebouwen en monumentten ...

Meerdaagse schoolreis: Normandië

Normandië is een prachtige streek in noordwest Frankrijk. Meer dan 500 km kust, belangrijke historische plaatsen, een uitmuntende en veelzijdige keuken, mooie gebouwen en monumentten zijn maar een paar redenen voor een schoolreis naar deze prachtige regio. De Mont Saint Michel, de krijtrotsen van Etretat, Caen, de tuinen van Monet in Giverny, de nationale paardenstoeterij ‘Haras du Pin’ en Rouen zijn enkele voorbeelden van bezienswaardigheden.

Het meest bekend is Normandië om de invasie op D-Day (6 juni 1944), toen de geallieerden begonnen met de bevrijding van Europa. Op verschillende stranden landden de honderdduizenden militairen om koers te zetten naar de uiteindelijke bevrijding.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
4 of 5 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €132,- p.p.

Offerte

Normandië
Ontdek Normandië met zijn kustlijn, geschiedenis, cultuur en natuur. Normandië is een mooie vrij grote regio in het noordwesten van Frankrijk. De omgeving kent vele bezienswaardigheden als kerken, kastelen, burchten en mooie kusten. Daarnaast is het ook mogelijk van de mooie natuur te genieten in één van de natuurparken.

Hotel in Lisieux
Dit hotel ligt in de gemeente Lisieux, in de regio Basse Normandië. Het centrum ligt op 2 km afstand van het hotel. Deauville ligt op 20 minuten afstand en het treinstation van Lisieux op 2 km afstand.

U verblijft in twee- en driepersoonskamers voorzien van privé faciliteiten. De kamers beschikken over een tv en gratis WiFi. Verblijf is op basis van logies en ontbijt. 

Hostel in Rouen
Dit hostel is gesitueerd in Rouen. De omgeving biedt een uitgestrekt voetgangersgebied wat het een wandeling tussen de oude gebouwen en historische monumenten de moeite waard maakt. Diverse bezienswaardigheden en het culturele centrum bevinden zich op 2 km afstand.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot acht personen. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt over gratis WiFi, tuin/terras, speelveld, keuken en vergaderzaal.

Jeugdherberg in Bernière-sur-Mer of gelijkwaardig in de omgeving
Deze jeugdherberg is gelegen in het plaatsje Bernière-sur-Mer op slechts 500 meter van het strand.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor twee tot vier personen. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in één- of tweepersoonskamer verblijven. Alle kamers beschikken over privé faciliteiten. Verblijf is op basis van halfpension; ontbijt en diner.

De accommodatie beschikt o.a. over een eetzaal, WiFi, recreatiezaal en buitenfaciliteiten zoals een grasveld en volleybalveld.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per tourist class touringcar van uw school naar Normandië;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Diner (halfpension, HP);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefond Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

 

4-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.85 pers.
Hotel in Lisieux € 150,00 p.p.€ 142,75 p.p.€ 132,00 p.p.
Hostel in Rouen€ 157,00 p.p.€ 150,50 p.p.€ 142,50 p.p.
Jeugdherberg in Bernière-sur-Mer (HP)€ 184,50 p.p.€ 179,75 p.p.€ 169,00 p.p.

 

5-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.85 pers.
Hotel in Lisieux€ 186,50 p.p.€ 177,50 p.p.€ 164,50 p.p
Hostel in Rouen€ 183,50 p.p.€ 188,00 p.p.€ 178,50 p.p.
Jeugdherberg in Bernière-sur-Mer (HP)€ 232,00 p.p.€ 226,75 p.p.€ 214,00 p.p.

Mont St. Michel
Mont St. Michel is een bijzonder belangrijk centrum voor architectuur en toerisme in Frankrijk. Dit kloosterdorp is een bezienswaardigheid op zich en wereldbekend vanwege zijn bouw op een in de zee gelegen rotsformatie. Als er op een dijk geen weg naar toe was aangelegd, zou het bij hoogwater volledig door water omgeven zijn. Het is dan ook een prachtig gezicht om het eiland omspoeld te zien worden door de zee bij hoog tij. Door het bijzondere karakter van Mont St. Michel en de baai staan deze samen op de UNESCO Werelderfgoedlijst.


Invasiestranden Omaha Beach en Utah Beach
De bekende landingsstranden van Normandië zijn Omaha Beach en Utah beach. Tijdens de invasie op D-day (6 juni 1944) landden op verschillende stranden de honderdduizenden militairen om koers te zetten naar de uiteindelijke bevrijding. Naast deze stranden ligt een indrukwekkend monument en de Amerikaanse begraafplaats

De krijtrotsen van Etretat
"Mijn poorten staan altijd open" staat te lezen op het stadswapen van Etretat. Met die poorten bedoelt men de rotspoorten langs de wondermooie Falaisekust van deze stad. De krijtrotsen werden hier in de loop der eeuwen door de zee zeer mooi gebeeldhouwd. Op sommige plaatsen heeft de zee de zeer zwakke plaatsen aan de zijkant aangevallen, en daardoor heeft de natuur deze poorten geconstrueerd.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief