SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Frankrijk Frankrijk
Versailles Versailles
Frankrijk Frankrijk
Frankrijk

Lille

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Frankrijk - Lille

Meerdaagse schoolreis: Lille
Lille, ook wel bekend als Rijssel, is een mix van Vlaanderen en een typische Franse stad. Deze levendige stad kent vele gezellige wijken en bijzondere plekken zoals het oude beursgebouw op Place du...

Meerdaagse schoolreis: Lille

Lille, ook wel bekend als Rijssel, is een mix van Vlaanderen en een typische Franse stad. Deze levendige stad kent vele gezellige wijken en bijzondere plekken zoals het oude beursgebouw op Place du Général de Gaulle en de Citadel. De geschiedenis is één van de dingen die de hoofdstad van Frans-Vlaanderen zo aantrekkelijk maakt. Bezoek bijvoorbeeld het Museum van de Schone Kunsten, maak een boottocht over de Deule, of geniet van de Franse keuken op één van de vele terrasjes.

 

 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3 of 4 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €97,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma Lille
U vertrekt omstreeks 06.30 uur naar Lille. In de loop van de ochtend komt u aan in het centrum waarbij er direct tijd is om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. De laatste dag vertrekt u omstreeks 16.00 uur weer richting Nederland waar u in de loop van de avond bij uw school aankomt.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

** Hotel in centrum
Dit hotel ligt in het centrum van Lille, op 500 meter afstand van de oude wijk en op 600 meter van treinstation Lille-Europe. Het hotel is een geschikte uitvalsbasis om het centrum van Lille te bezoeken.

U verblijft in twee- tot driepersoonskamers met privé faciliteiten. De docenten verblijven in tweepersoonskamers met privé faciliteiten. Verder zijn de kamers voorzien van een tv en bureau. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hotel beschikt over gratis WiFi en snack- en drankautomaten.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Lille;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefond Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

3-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in centrum Lille € 109,00 p.p.€ 105,00 p.p.€ 97,50 p.p.
Hotel in centrum Lille€ 113,00 p.p.€ 108,00 p.p.€ 100,25 p.p.

 

4-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in centrum Lille € 155,75 p.p.€ 150,25 p.p.€ 139,50 p.p.
Hotel in centrum Lille€ 161,50 p.p.€ 154,75 p.p.€ 144,50 p.p.

Museum des Beaux-Arts
Het Paleis voor Schone Kunsten heeft een indrukwekkende kunstcollectie uit de 17e en 18e eeuw. U treft er onder andere collecties van Europese schilderijen en een afdeling Middeleeuwen en Renaissance.

Boottocht Lille
Leer de stad kennen en geniet van het verhaal over het Citadelle park, het gebied Bois-Blancs, Lambertsart en het Maison Folie.


Gare Saint-Sauveur
In dit oude station bevindt zich een cinema, museum en restaurant. Deze culturele instelling organiseert regelmatig moderne (kunst) tentoonstellingen.


Belfort van Rijssel
Beklim deze 104 meter hoge toren, onderdeel van de werelderfgoedlijst van UNESCO. De toren staat vast aan het stadhuis van Lille. 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief