SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Engeland Engeland
Krijtrotsen Krijtrotsen
Engeland

Oxford

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Engeland - Oxford

Meerdaagse schoolreis: Oxford
Oxford is één van de twee universiteitssteden van Engeland. Breng een bezoek aan het Christ College, de grootste van de stad of het andere bekende Magdalena College. Maar naast zijn ...

Meerdaagse schoolreis: Oxford

Oxford is één van de twee universiteitssteden van Engeland. Breng een bezoek aan het Christ College, de grootste van de stad of het andere bekende Magdalena College. Maar naast zijn universiteitsgebouwen heeft Oxford veel meer te bieden. Een meerdaagse schoolreis Oxford brengt u naar een stad rijk aan historie en traditie.

De stad is gelegen aan de Theems en biedt vele interessante monumenten en gebouwen als het Sheldonian Theater, de Bodleian Library of St. Michael's Church voor een mooi uitzicht over de stad. De stad kent tevens vele musea die een bezoek tijdens je schoolreis Oxford waard zijn, denk maar aan het Ashmoleon Museum of het museum voor moderne kunst. Tot slot kent Oxford vele gezellige pubs en restaurantjes.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3, 4 of 5 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €108,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma Oxford
U vertrekt om 05.30 uur richting Calais in Frankrijk. Met de ferry vaart u over van Calais naar Dover in Engeland. Aan het einde van de middag komt u aan in Oxford. Er is meteen tijd om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u omstreeks 9.30 uur richting Dover en maakt daar de overtocht naar Calais in Frankrijk. In de loop van de avond komt u aan bij uw school.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen)

Hostel nabij Oxford station
Dit hostel bevindt zich naast het treinstation in het historische Oxford. Op nog geen 15 minuten lopen bevinden zich de historische tuinen van de Universiteit van Oxford en Magdalen College. Blenheim Palace bevindt zich op 12,5 km.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor drie tot zes personen. De meeste kamers zijn voorzien van stapelbedden. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag in tweepersoonskamers verblijven. Er zijn kamers met gedeelde faciliteiten en privé faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en continentaal ontbijt.

Het hostel beschikt verder over een restaurant, café/bar, lounge met tv en een zithoek met WiFi.

Gastgezinnen (VP)
Om ca. 18.30 uur wordt u verwacht op het centrale verzamelpunt in Oxford, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastgezinnen. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2, 3 of 4 met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Engelse wijze worden opgevangen. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 18.30 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg. 

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet, allergie of ziekte, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Oxford en v.v.;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- 1 x retourovertocht Calais - Dover;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lunchpakket (volpension, VP);
- Diner (volpension, VP);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Let op: De vermelde prijzen voor deze reis zijn gebaseerd op de geldende dagkoers van de pond op de dag van berekening. Daarom kan de prijs op deze website afwijken van de prijs in uw offerte.

3-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel nabij Oxford station € 126,50 p.p.€ 118,50 p.p.€ 108,50 p.p.

Gastgezinnen (VP)

 € 154,50 p.p.€ 146,50 p.p.€ 136,00 p.p.

 

4-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel nabij Oxford station € 163,25 p.p.€ 154,50 p.p.€ 142,75 p.p.

Gastgezinnen (VP)

 € 205,75 p.p.€ 196,50 p.p.€ 184,00 p.p.

 

5-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel nabij Oxford station € 201,00 p.p.€ 191,25 p.p.€ 177,50 p.p.

Gastgezinnen (VP)

 € 244,50 p.p.€ 235,00 p.p.€ 220,75 p.p.

Blenheim Palace
Vlakbij Oxford ligt het Blenheim Palace, een prachtig bewaard gebleven paleis uit de 18e eeuw. John Churchill werd voor zijn militaire verdiensten beloond met dit paleis, nadat hij het Franse leger bij het plaatsje Blenheim in Duitsland had verslagen. Winston Churchill werd hier geboren en over hem vindt u een permanente tentoonstelling. Naast het paleis kunt u ook een wandeling maken door het landgoed, met zijn mooie tuinen, watervallen en fonteinen.


Christ Church College
Christ Church is het grootste en meest bekende college van de stad en was vanwege zijn oude architectuur onder andere het decor voor de Harry Potter filmreeks. Het college kenmerkt zich door de diverse architectonische steilen. Naast het universiteitsgebouw heeft Christ Church ook zijn eigen kathedraal.

Musea
Oxford kent vele musea en een aantal daarvan zijn gratis toegankelijk, zoals het eerste universiteitsmuseum Ashmolian, Modern Art Oxford en Museum of Oxford waarin de geschiedenis van de stad tentoongesteld wordt. Ook de Bodleian Library is een bezoek waard, het is de oudste openbare bibliotheek van Europa waar ook geregeld tentoonstellingen worden gehouden.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief