SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Engeland Engeland
Krijtrotsen Krijtrotsen
Engeland

Minicruise Newcastle

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Engeland - Minicruise Newcastle

Minicruise Newcastle
Newcast le is een leuke, vernieuwde, kleine stad voor uw schoolreis. Newcastle staat bol van de cultuur, shoppen en pubs. Langs de stad stroomt de rivier de Tyne, die 7 bruggen heeft waarvan de Millenium en...

Minicruise Newcastle

Newcastle is een leuke, vernieuwde, kleine stad voor uw schoolreis. Newcastle staat bol van de cultuur, shoppen en pubs. Langs de stad stroomt de rivier de Tyne, die 7 bruggen heeft waarvan de Millenium en Tyne Bridge zeker het bezoeken waard zijn. Daarnaast kunt u in de stad enkele musea of mooie Victoriaanse gebouwen bezoeken. De stad ligt op een nacht varen van IJmuiden, de leerlingen en docenten verblijven in hutten waardoor de reis ontspannen verloopt.  

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €44,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma Minicruise Newcastle
Om 14.00 uur vertrekt u naar IJmuiden. U vaart om 17.30 uur met de nachtferry over naar Newcastle, waar u om 09.00 uur aanmeert. Bij aankomst in Newcastle brengt de chauffeur u rechtstreeks naar het centrum van Newcastle. Hier zal u om 09.30 uur aankomen en is er direct tijd om Newcastle te verkennen.
Om 15.30 uur vertrekt de touringcar weer richting Newcastle waar u om 17.00 uur de nachtferry terug naar Nederland neemt. Om 9.30 uur komt u aan in IJmuiden en reist u terug naar uw school, waar deze schoolreis naar Newcastle eindigt. 

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Tip!: Verblijf een nacht in Newcastle.

Accommodatie mini-cruise Newcastle
Tijdens de minicruise verblijft u in vier-persoonshutten. De hutten beschikken over een badkamer met douche, toilet en wasbak, airconditioning, kledingkast/kapstok en een tafel. (De bagage blijft tijdens uw verblijf in Newcastle in de hut). Aan boord kunt u gebruik maken van de faciliteiten. U kunt bijvoorbeeld eten in één van de restaurants, winkelen of naar de bioscoop gaan.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Newcastle en v.v.;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Minicruise IJmuiden - Newcastle;
- Overnachting in meerpersoonshutten;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Let op: De vermelde prijzen voor deze reis zijn gebaseerd op de geldende dagkoers van de pond op de dag van berekening. Daarom kan de prijs op deze website afwijken van de prijs in uw offerte.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Mini-cruise Newcastle€ 54,00 p.p.€ 51,25 p.p.€ 44,50 p.p.

Stadswandeling Newcastle
Met een stadwandeling komt u op de meest bijzondere plekken in Newcastle en wordt de geschiedenis van deze plekken vertelt door een gecertificeerde gids. Elke gids heeft algemene kennis van de bezienswaardigheden, maar de gidsen hebben ook elk hun eigen specialisaties. Zo is het mogelijk een stadswandeling in een bepaald thema te organiseren; van historische wandelingen met onderwerpen als de middeleeuwen, romeinse tijd of industrialisatie tot spooktochten en een stadswandeling over de lokale geschiedenis, cultuur en specialiteiten.


The Baltic
‘The Baltic’ of het Baltic Centre for Contemporary Art is een museum voor hedendaagse kunst, gevestigd in een oud fabrieksgebouw aan de zuiderlijke oever van de rivier de Tyne. The Baltic is het grootste museum van zijn soort in de wereld en presenteert een dynamisch, divers en internationaal programma van hedendaagse kunst. Op de vijfde etage is een ‘viewing box’ gelegen, hier heeft u een mooi uitzicht over de Tyne en de iconische Millennium Bridge.

Great North Museum: Hancock
Het Hancock Museum is een ware attractie met verschillende collecties van onder ander het Hancock Museum, het Shefton Museum en van Hatton Gallery. Daarnaast doet u informatie op over onder andere het ontstaan van de aarde en de Muur van Hadrianus. Ook kunt u oog in oog komen te staan met het skelet van een angstaanjagende T-rex, ontdekt u het antieke Egyptische leven of brengt u een bezoek aan het Planetarium. Hoogtepunt is de mummie.


The Victoria Tunnel
Het verborgen erfgoed van Newcastle bevindt zich in de Victoria Tunnel. Deze tunnel is in 1842 aangelegd om kool te transporteren van de Leazes mijn naar de rivieroevers waar het op schepen werd geladen. Het is mogelijk om een rondleiding te boeken, waarbij gebruik wordt gemaakt van fantastische visuele- en geluidseffecten.

Extra Reisinformatie

Voor extra informatie bezoek de website van ArrivalGuides.com

Bekijk reisinformatie

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief