SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Engeland Engeland
Krijtrotsen Krijtrotsen
Engeland

Londen

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Engeland - Londen

Meerdaagse schoolreis: Londen
De grootste stad van West-Europa en een echte metropool is Londen. In Londen zult u zich tijdens een schoolreis met uw leerlingen niet vervelen. Er zijn veel historische en bewonderingswaardige ge...

Meerdaagse schoolreis: Londen

De grootste stad van West-Europa en een echte metropool is Londen. In Londen zult u zich tijdens een schoolreis met uw leerlingen niet vervelen. Er zijn veel historische en bewonderingswaardige gebouwen. Denk hierbij aan de Big Ben, Tower of London, London Bridge, Buckingham Palace en Westminster Abbey. Al deze toeristische attracties kunt u bezoeken tijdens uw schoolreis.

Londen biedt u naast de historische en bewonderingswaardige gebouwen vele musea welke gratis te bezoeken zijn. Denk hierbij aan National Gallery, British Museum, Science Museum en Imperial War Museum.

Ook kunt u tijdens uw schoolreis een bezoek brengen aan de London Eye welk een schitterend uitzicht geeft over de prachtige stad Londen. Tijdens uw educatieve excursie kunt u ook een bezoek brengen aan de London Dungeons, Madame Tussauds, Football Club Chelsea of Arsenal en de befaamde BBC studio’s.

Typisch Engels; volg met uw schoolgroep een cricket clinic tijdens uw schoolreis en sluit deze dag af met Fish & Chips.

Londen beschikt nog steeds over typisch Engelse taferelen zoals de rode dubbeldekkers, rode telefooncellen en de wachters in hun rode tenue voor Buckingham Palace. 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3, 4 of 5 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €97,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma Londen
U vertrekt om 06.00 uur richting Calais in Frankrijk. Met de ferry vaart u over van Calais naar Dover in Engeland. Aan het einde van de middag komt u aan in Londen. Er is meteen tijd om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u omstreeks 11.00 uur richting Dover en maakt daar de overtocht naar Calais in Frankrijk. In de loop van de avond komt u aan bij uw school.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen)

Hostel bij Kings Cross Road 
Dit hostel ligt nabij Kings Cross Station. Het pand is een 18e eeuws Victoriaans gerechtsgebouw. Het Kings Cross Station biedt uitstekende verbindingen met diverse delen van de stad.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot zestien personen. De kamers beschikken over een eigen wasbak, de faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in twee- en driepersoonskamers met privé faciliteiten verblijven. Minimum leeftijd is 16 jaar en er zijn maximaal 70 personen per groep welkom. Verblijf is op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt bestaat uit brood, toast, boter, jam, graanproducten, thee en koffie.

IHet hostel beschikt over internet, een 24-uurs receptie, een bar, tv lounge, games room en bagagekamer. In de self-catering keuken kunt u eventueel zelf maaltijden bereiden.

Hotel buiten het centrum
Dit hotel, dat in 1854 zijn deuren opende, is gevestigd in een prachtig Victoriaans pand dat uitkijkt over Crystal Palace. Het Crystal Palace National Sport Centre en de voetbalvelden van Selhurst liggen op loopafstand van het hotel. Centraal Londen (ongeveer 13 km) en Croydon (ongeveer 5 km) zijn goed te bereiken. Underground; Op korte afstand van het hotel vetrekt de trein (Gipsy Hill), die u in ca. 30 minuten naar Central London brengt.

U verblijft in meerpersoonskamers met privé faciliteiten, haardroger en tv. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Het is mogelijk dat de kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Verblijf is op basis van logies en continentaal ontbijt. 

Het hotel beschikt over een lounge bar, ‘the Queens Bar’, ontbijt- en dinerruimte, poolbiljart en tv-ruimte. 

Gastgezinnen (VP)
Om ca. 18.30 uur wordt u verwacht op het centrale verzamelpunt in Londen, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastgezinnen. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2, 3 of 4 met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Engelse wijze worden opgevangen. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 18.30 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg.

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet, allergie of ziekte, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Londen;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- 1 x retourovertocht Calais - Dover;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lunchpakket (volpension, VP);
- Diner (volpension, VP);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Let op: De vermelde prijzen voor deze reis zijn gebaseerd op de geldende dagkoers van de pond op de dag van berekening. Daarom kan de prijs op deze website afwijken van de prijs in uw offerte.

3-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel bij Kings Cross Road € 116,00 p.p.€ 108,00 p.p.€ 97,50 p.p.
Hotel buiten het centrum € 117,75 p.p.€ 110,50 p.p.€ 101,50 p.p.
Gastgezinnen (VP) € 137,50 p.p.€ 129,75 p.p.€ 120,00 p.p.

 

4-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel bij Kings Cross Road  € 146,50 p.p.€ 140,50 p.p.€ 127,25 p.p.
Hotel buiten het centrum € 152,75 p.p.€ 144,75 p.p.€ 132,00 p.p.
Gastgezinnen (VP) € 185,00 p.p.€ 175,75 p.p.€ 164,00 p.p.

 

5-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel bij Kings Cross Road  € 178,25 p.p.€ 170,00 p.p.€ 155,75 p.p.
Hotel buiten het centrum € 188,75 p.p.€ 179,25 p.p.€ 166,25 p.p.
Gastgezinnen (VP) € 228,00 p.p.€ 217,50 p.p.€ 203,50 p.p.

London Eye
Dit grote reuzenrad aan de oever van de Theems biedt een prachtig uitzicht over de stad. De London Eye zet het nabij gelegen parlementsgebouw, Palace of Westminister, in een heel ander perspectief. Een rondje in de London Eye duurt ongeveer 30 minuten. U kunt vanuit een afgesloten capsule rustig op de stad neerkijken.

London Dungeon
Neem uw groep mee naar de donkerste momenten in de geschiedenis van Londen! Herbeleef de pest epidemieën en ontmoet Jack The Ripper! Laat u verrassen door special effects, acteurs en andere wezens die u tegen kan komen. De geschiedenis lijkt zich ineens opnieuw af te spelen...

St. Pauls Cathedral
Breng een bezoekje aan het beroemde St. Pauls Cathedral. Het meesterwerk van Christopher Wren, die de kerken herbouwde na de Grote Brand van 1666. De gigantische Great Paul slaat elke dag om 13.00 uur en de Great Tom op het hele uur. De kerk staat verder bekend om de zangkoren die er getraind worden.

River cruise
Maak een boottocht over de Theems. Bekijk bekende bezienswaardigheden vanaf het water. Deze tocht gaat van Westminister Pier naar Tower Pier. De boottocht duurt ongeveer 1 uur.

Jack the Ripper Tour
Zodra de nacht valt en de schaduw optrekt begeeft u zich met een Engelstalige begeleider in de smalle steegjes van White Chapel om het bloederige spoor van Jack the Ripper te volgen. U voegt zich bij de politie om deze meedogenloze moordenaar op te sporen. U bezoekt de plaatsdelicten en volgt het bewijs op jacht naar Jack the Ripper. Bent u in staat Jack the Ripper te ontmaskeren?

 

 

Tower of London
De tower of London is bij veel mensen bekend als een gevangenis, maar dit bouwwerk heeft meer rollen gediend. Aanvankelijk was het een vesting met slotgracht en de tower herbergde het arsenaal, de kroonjuwelen en de Royal Mint.


Musical

In Londen kunt u diverse prachtige musicals bezoeken. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

Natural History Museum
Het Natural History Museum is een interessant museum met Life galeries met informatie over fossielen, dinosaurussen, vogels, insecten, grote zoogdieren en nog veel meer. In de Earth Galeries wordt meer verteld over de kracht en het ontstaan van de wereld, over aardbevingen, vulkanen, stenen, mineralen en over hoe de mensheid de aarde aantast.

Science Museum
Dit grote museum boordevol items om zelf te proberen, toont de opwindende wereld van wetenschap en techniek aan de hand van enkele eeuwen ontwikkeling.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief