SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Engeland Engeland
Krijtrotsen Krijtrotsen
Engeland

Canterbury

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Engeland - Canterbury

Meerdaagase schoolreis: Canterbury
In het graafschap Kent in het zuidoosten van Engeland is deze mooie historische stad gelegen. Sinds de moord op Thomas Moore is Canterbury een pelgrimsoord. Door het middeleeuwse karakter, de...

Meerdaagase schoolreis: Canterbury

In het graafschap Kent in het zuidoosten van Engeland is deze mooie historische stad gelegen. Sinds de moord op Thomas Moore is Canterbury een pelgrimsoord. Door het middeleeuwse karakter, de wereldberoemde gebouwen en de aanwezigheid van universiteiten is Canterbury een populaire bestemming onder schoolgroepen. Bezoek de kathedraal van Canterbury, maak een boottocht over The Great Stour, maak een stadswandeling onder begeleiding van een gids of geniet simpelweg van het grote aanbod aan winkels en restaurantjes.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3, 4 of 5 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €109,- p.p.

Offerte

Reisprogramma Canterbury
U vertrekt omstreeks 06.00 uur naar Canterbury. Met de ferry maakt u de overtocht van Calais naar Dover. In de middag komt u aan bij uw accommodatie en is er meteen tijd om de stad te verkennen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. De laatste dag vertrekt u omstreeks 11.00 uur weer richting Dover, waar u de overtocht terug naar Calais maakt. In de loop van de avond komt u weer aan bij uw school. 

Hostel
Dit hostel is in een Victoriaanse villa op een rustige locatie gelegen. Op ongeveer 15 minuten bevindt zich de bekende kathedraal. 

U verblijft op meerpersoonskamer geschikt voor drie tot acht personen. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Enkele kamers zijn voorzien van privé faciliteiten. De meeste kamers zijn voorzien van stapelbedden. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt verder over een restaurant, bar, televisielounge, spellenkamer en tuin. 


Gastgezinnen (VP)

Om ca. 19.00 uur wordt u verwacht op het centrale verzamelpunt in Canterbury, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastgezinnen. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2, 3 of 4 met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Engelse wijze worden opgevangen. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 19.00 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg.

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet, allergie of ziekte, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Canterbury;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- 1 x retourovertocht Calais - Dover;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lunchpakket (volpension, VP);
- Diner (volpension, VP);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Let op: De vermelde prijzen voor deze reis zijn gebaseerd op de geldende dagkoers van de pond op de dag van berekening. Daarom kan de prijs op deze website afwijken van de prijs in uw offerte.

3-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel€ 125,50 p.p.€ 118,25 p.p.€ 109,00 p.p.
Gastgezinnen€ 143,50 p.p.€ 136,25 p.p.€ 127,00 p.p.

 

4-daagse reis   
Aantal persnen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel€ 164,75 pp.€ 156,00 p.p.€ 145,00 p.p.
Gastgezinnen€ 190,75 p.p.€ 182,50 p.p.€ 171,25 p.p.

 

5-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel€ 202,00 p.p.€ 192,75 p.p.€ 181,25 p.p.
Gastgezinnen€ 235,50 p.p.€ 226,75 p.p.€ 214,95 p.p.

 

Kathedraal van Canterbury
De kathedraal van Canterbury is absoluut de topper van Canterbury. Al eeuwenlang wordt deze kathedraal door vele pelgrims bezocht. De kathedraal is een prachtig voorbeeld van meerdere middeleeuwse bouwstijlen. Het heeft een aantal fabelachtig mooie glas-in-lood ramen en oude middeleeuwse schilderingen tegen de muur. De kathedraal is ook voor niet-gelovigen een enorm indrukwekkend en prachtig bouwwerk wat zeker het bezoeken waard is!

Canterbury Ghost Tour
Een mix van historisch, humoristisch- en spookachtig entertainment door de oude stad van Canterbury. Wanneer de schaduwen zichtbaar worden, ontmoet u de ghosthunter voor een tour van 75 minuten waarin de spookachtige kant van Canterbury naar boven komt. Ontdek de spookachtige charme van Canterbury ’s nachts. 

Rivertour
De tochtjes over de rivier zijn een absolute aanrader. In een klein roeibootje wordt u de rivier op en af geroeid terwijl uw stuurman het een en andere vertelt over Canterbury, de geschiedenis en de gebouwen langs de rivier. Omdat dit in een klein clubje gebeurt is het erg persoonlijk. De gidsen van de riverboat tours zijn bijna allemaal studenten en vertellen met veel lol en humor. Duur: ongeveer 40 minuten.

Westgate tuinen
Deze mooie tuinen zijn dichtbij de westelijke poort gelegen, langs de oevers van de rivier de Stour. Het is een goede plek om te picknicken of even tot rust te komen en te genieten van de vogels, bloemen en planten. 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief