SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Engeland Engeland
Krijtrotsen Krijtrotsen
Engeland

Cambridge

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Engeland - Cambridge

Meerdaagse schoolreis: Cambridge
Cambrid ge is één van de twee bekende universiteitssteden van Engeland waar van alles te doen is. Zo kunt u tijdens uw schoolreis de universiteit met zijn colleges of een van de ke...

Meerdaagse schoolreis: Cambridge

Cambridge is één van de twee bekende universiteitssteden van Engeland waar van alles te doen is. Zo kunt u tijdens uw schoolreis de universiteit met zijn colleges of een van de kerken die de stad rijk is bezoeken. Ook is het mogelijk om de stad te verkennen in een punter; een soort gondel, over de rivier de Cam. 's Avonds is het mogelijk om naar een concert of theatervoorstelling te gaan of een bezoek te brengen aan een traditionele pub.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3, 4 of 5 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €115,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma Cambridge
U vertrekt om 05.30 uur richting Calais in Frankrijk. Met de ferry vaart u over van Calais naar Dover in Engeland. Aan het einde van de middag komt u aan in Cambridge. Er is meteen tijd om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u omstreeks 09.00 uur richting Dover en maakt daar de overtocht naar Calais in Frankrijk. In de loop van de avond komt u aan bij uw school.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen)

Hostel nabij Cambridge station
Dit hostel is gevestigd in een Victoriaans herenhuis, ligt op slechts 5 minuten lopen van het treinstation van Cambridge en op 15 minuten lopen van het historische centrum en de Universiteit van Cambridge. De botanische tuin van de universiteit ligt op 5 minuten lopen.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor drie tot zes personen. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Enkele kamers zijn voorzien van privé faciliteiten. De meeste kamers zijn voorzien van stapelbedden. Verblijf is op basis van logies en een continentaal ontbijtbuffet.

Het hostel beschikt verder over gratis WiFi, een restaurant, keuken, cafébar, spellenkamer met pooltafel, tv-lounge en computers. 

Gastgezinnen (VP)
Om ca. 18.30 uur wordt u verwacht op het centrale verzamelpunt in Cambridge, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastgezinnen. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2, 3 of 4 met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Engelse wijze worden opgevangen. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 18.30 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg.

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet, allergie of ziekte, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Cambridge en v.v.;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- 1 x retourovertocht Calais - Dover;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lunchpakket (volpension, VP);
- Diner (volpension, VP);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Let op: De vermelde prijzen voor deze reis zijn gebaseerd op de geldende dagkoers van de pond op de dag van berekening. Daarom kan de prijs op deze website afwijken van de prijs in uw offerte.

3-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel nabij Cambridge station € 133,50 p.p.€ 125,50 p.p.€ 115,50 p.p.

Gastgezinnen (VP)

 € 164,25 p.p.€ 156,25 p.p.€ 146,00 p.p.

 

4-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel nabij Cambridge station € 174,50 p.p.€ 165,25 p.p.€ 153,25 p.p.

Gastgezinnen (VP)

 € 208,50 p.p.

€ 199,25 p.p.

€ 186,75 p.p.

 

5-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel nabij Cambridge station € 215,00 p.p.€ 204,75 p.p.€ 190,75 p.p.

Gastgezinnen (VP)

 € 254,75 p.p.€ 244,75 p.p.€ 230,75 p.p.

Colleges van Cambridge
De colleges van Cambridge zijn de bekendste bezienswaardigheden van de stad en zeker het bezoeken waard. Het is mogelijk door de stad te wandelen en de verschillende colleges te bezoeken zoals het King's College met zijn bijbehorende kapel of het Trinity College met een mooie binnenplaats. Daarnaast is het bezoekerscentrum van de universiteitsbibliotheek ook een bezoekje waard.


Fitzwilliam Museum
Een groot, bekend en mooi museum gebouwd in Griekste stijl in Cambridge is het Fitzwilliam Museum. De collectie bestaat niet alleen uit kunst van Britse schilders maar ook Europese zoals Rembrandt van Rijn. Het museum beschikt over vijf verschillende afdelingen waaronder Oudheden, munten en penningen en toegepaste kunsten.

Punteren op de Cam
Cambridge beschikt over een uitgebreid waterwegennet, waarop het mogelijk is een puntertocht te maken. Op de rivier de Cam vaar je in een ‘punt’ (bootje) over de rivier en kom je langs allerlei bezienswaardigheden van de stad. Het is mogelijk zelf aan de slag te gaan of een gids in te huren die u tevens van alles over de stad vertelt.

 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief