SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Duitsland Duitsland
Dresden Dresden
Duitsland

Keulen

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Duitsland - Keulen

Meerdaagse schoolreis: Keulen
Keulen is één van de oudste steden van Duitsland. Wanneer u deze stad bezoekt, vindt u een middeleeuwse Rijn-metropool, maar tevens een supermoderne stad. De meeste hoogtepunten van ...

Meerdaagse schoolreis: Keulen

Keulen is één van de oudste steden van Duitsland. Wanneer u deze stad bezoekt, vindt u een middeleeuwse Rijn-metropool, maar tevens een supermoderne stad. De meeste hoogtepunten van Keulen liggen zo dicht bij elkaar, dat u alles tijdens een stadswandeling kunt bekijken. Bezoek tijdens uw schoolreis onder andere de Dom, het symbool van de stad dat sinds 1996 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Tevens is Keulen dé stad van de kerstmarkten.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €84,- p.p.

Offerte

Reisprogramma Keulen

Dag 1
U vertrekt omstreeks 08.00 uur naar Keulen waar u tegen het einde van de ochtend aankomt. Er is direct tijd om de stad te bezichtigen.

Dag 2
De tussenliggende dag is ter vrije besteding. 

Dag 3
De laatste dag vertrekt u omstreeks 16.00 uur weer richting Nederland waar u in de loop van de avond weer bij uw school aankomt. 

Tip!: Combineer uw schoolreis naar Keulen met een bezoek aan Phantasialand of Duitslands grootste pretpark: Europa-Park.

Hostel
Het hostel is op een centrale locatie in het centrum van Keulen gelegen. Op ongeveer 10 minuten loopafstand vindt u het winkelcentrum Neumarkt Galerie.

De leerlingen verblijven op meerpersoonskamers geschikt voor drie tot zes personen. De docenten verblijven op tweepersoonskamers. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer. Het verblijf is op basis van logieis en ontbijt.

Het hostel beschikt verder onder andere over een 24-uurs receptie, bar, snackbar, gedeelde lounge/televisie ruimte, gedeelde keuken, spellenkamer en fietsverhuur.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Keulen;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

3-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel€ 96,000 p.p.€ 92,50 p.p.

€ 84,00 p.p.

Gastgezinnen (VP)€ 149,25 p.p.€ 145,25 p.p.€ 137,25 p.p.

Tour door Keulen
Laat u meenemen door deze metropool aan de Rijn. Keulen heeft veel te bieden zoals een van werelds grootste kathedralen ‘de Keulse Dom’, 2000 jaar geschiedenis in het oude gedeelte van de stad en vele interessante musea. U kunt verschillende stadstours bij ons boeken. Een rondleiding door de stad duurt 1 uur en wordt begeleid door een gekwalificeerde Nederlandssprekende gids.


Kathedraal ‘De Keulse Dom’
Een van de werelds grootste en mooiste kathedralen staat in Keulen. De Keulse Dom is het symbool van deze aan de Rijn gelegen stad. De eerste steen van dit gebouw is gelegd op 15 augustus 1248. Deze kathedraal biedt u een uitzicht over Keulen van 100 meter hoog. Even doorzetten, want het zijn 533 traptreden, maar dan ook zeker de moeite waard. U kunt alleen deze kathedraal bezoeken, maar ook in combinatie met een stadstour.

Romeins-Germaans Museum
Het Romeins-Germaans museum vindt u in Keulen letterlijk op de resten van een Romeinse stadsvilla uit de 3e eeuw. Dit museum is een van de belangrijkste musea van deze oude stad en werd geopend in 1974. Hier worden vele archeologische vondsten vertoond en het museum geeft u een blik in de historie van de stichting van Keulen. Keulen was van oorsprong namelijk een Romeinse stad. Ook dit museum kunt u boeken in combinatie met de stadstour of op zichzelf staand.

Stadsmuseum Keulen
In de binnenstad van Keulen vindt u het Stadsmuseum (Kölnisches Stadtmuseum) Keulen. In dit museum vindt u mooie werken van Nederlandse en Duitse meesters, evenals een grote collectie moderne kunst. Daarna worden er verschillende tentoonstellingen gegeven over het Keulse Carnaval, het lokale Keulse Bier, de Eau de Cologne en andere dingen die typisch Keuls zijn. Zo geeft een bezoekje meteen een beter beeld van de stad en haar karakteristieken. Dit museum is gratis te bezoeken voor klassen inclusief 2 docenten.

Phantasialand
Op ongeveer 30 kilometer van Keulen ligt het pretpark Phantasialand. Phantasialand biedt u vele attracties voor een dag vermaak. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de attracties in de themagebieden Alt Berlin, Chinatown, Fantasy, Mystery, Silver City Westernstad en Mexico met o.a. de Condor, Crazy Loop, Colorado Adventure, Galaxy, Phantasialand Jet, River Quest, de spectaculaire ijsdansshows Arachnomé, Unforgettable, Beat of the Bronx, Pirates 4D Casa Magnetica en niet te vergeten de mooie dagparade. Schoolgroepen krijgen gratis een maaltijdvoucher voor een snackpakket.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief