SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Duitsland Duitsland
Dresden Dresden
Duitsland

Hamburg

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Duitsland - Hamburg

Meerdaagse schoolreis: Hamburg 
Ham burg is de op één na grootste stad van Duitsland en wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd. Dit komt door de vele bruggen die de stad rijk is. Breng een bez...

Meerdaagse schoolreis: Hamburg 

Hamburg is de op één na grootste stad van Duitsland en wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd. Dit komt door de vele bruggen die de stad rijk is. Breng een bezoek aan de wereldhaven middenin het stadscentrum, de historische binnenstad met zijn pakhuizen of wandel door één van de vele parken. 

 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
4 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €113,- p.p.

Offerte

Reisprogramma Hamburg

Hieronder treft u een voorbeeld aan voor een programma in Berlijn. De onderdelen en het programma zijn naar eigen invulling in te delen.

Dag 1

U vertrekt om 06.00 uur naar Hamburg. Aan het einde van de ochtend komt u aan bij de accommodatie. Er is direct tijd om de stad te bezichtigen.

Dag 2

Dag 2 is helemaal vrij om de stad te bezoeken. 

Dag 3

Deze dag is ter vrije besteding. Maak samen met uw leerlingen een stadswandeling of duik in de duistere wereld van Hamburg: de Hamburg Dungeon. 

Dag 4

Na het uitchecken heeft u nog de tijd om Hamburg te ontdekken. Omstreeks 16.00 uur vertrekt u weer naar uw school, waar u in de avond aan zult komen. 

Hostel midden in St. Pauli

Dit hostel is gelegen in de wijk St. Pauli. Op loopafstand bevindt zich een tram- en metrostation. Vier haltes vanaf het metrostation bevindt zich al het centraal station.

De leerlingen verblijven in meerpersoonskamers met gedeelde faciliteiten. De docenten verblijven in tweepersoonskamers met privé faciliteiten. 

Het hostel beschikt onder andere over gratis wi-fi, een bar, tafelvoetbal en biljarttafel. 

Gastgezinnen in Hamburg (VP)

Om ca. 18.00 uur wordt u verwacht op het centrale verzamelpunt, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastfamilies. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2, 3 of 4 met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Duitse wijze worden opgevangen. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 18.00 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg.

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet of allergie, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen. 

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Hamburg;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lunchpakket (enkel bij gastgezinnen);
- Diner (enkel bij gastgezinnen);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

 

4-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum€ 126,50 p.p.

€ 122,00 p.p.

€ 113,00 p.p.
Gastgezinnen (VP)€ 204,00 p.p.€ 199,00 p.p.€ 189,00 p.p.

Stadsrondrit per fiets
Het is tevens mogelijk om per fiets onder leiding van een deskundige gids een rondrit van circa 3 uur te maken door Hamburg of in de mooie omgeving. 

Stadswandeling
Onder leiding van een deskundige gids maakt u met een groep van max. 20 deelnemers een wandeling van 2 uur door deze mooie Hanzestad. Wij kunnen u hiervoor diverse thema’s aanbieden, zoals:

  • Speicherstadt & HafenCity
  • Highlights der Innenstadt
  • Bergedorf, wo in Hamburg die Sonne aufgeht (hier kijkt u vanaf het hoogste punt uit over de stad en ziet u onder andere de kerk, het slot en de molen)
  • St. Pauli, de uitgaanswijk met de Reeperbahn
  • St. Georg, een schilderachtige, contrastrijke en veelzijdige wijk met hotels, theaters, terrassen, het Mariendom, moskeeën, enzovoorts.

Rondvaart door Hamburg of de havens
Uiteraard kunnen wij voor u een rondvaart door de kanalen van Hamburg, de Alster of de haven organiseren. 

Rathausmarkt
Hamburgs symbool is het sancistische neo-renaissancistische stadhuis, het vijfde in de geschiedenis van de stad. Het stadhuis is met zijn zalen vol ornamenten die de trots van Hamburgs bourgeoisie vertegenwoordigen, het bezoeken waard.

Michaeliskirche
De kolossale, barokke kerk St. Michaels, die met zijn 132m hoge toren van verre zichtbaar is, is het belangrijkste symbool van Hamburg. Van de uitkijktoren heeft u een schitterend uitzicht over de stad en de haven. P

Hamburg Dungeon
In de duistere catacomben van Speicherstadt bevindt zich de Hamburg Dungeon. U maakt een reis in de tijd door 2000 jaar weerzinwekkende Hamburger geschiedenis.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief