SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Duitsland Duitsland
Dresden Dresden
Duitsland

Frankfurt

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Duitsland - Frankfurt

Meerdaagse schoolreis: Frankfurt
Ontdek Frankfurt, een moderne stad in het westen van Duitsland met een mooie architectuur. Frankfurt staat bekend om zijn financieel centrum van Europa maar heeft meer te bieden. De binnenstad ...

Meerdaagse schoolreis: Frankfurt

Ontdek Frankfurt, een moderne stad in het westen van Duitsland met een mooie architectuur. Frankfurt staat bekend om zijn financieel centrum van Europa maar heeft meer te bieden. De binnenstad is na de Tweede Wereldoorlog bijna compleet vernieuwd met gereconstrueerde historische gebouwen, architectuur en veel groen. De Romerberg, een groot plein met stadhuis en de Dom van Frankfurt, is zeker een bezoek waard. De stad is aan de rivier de Main gelegen en de verschillende bruggen over deze rivier zijn het bezoeken waard.

Naast moderne en historische gebouwen kent Frankfurt ook een groot aantal musea, die tijdens uw schoolreis het bezoeken waard zijn. Bezoek het museum voor Moderne Kunst, het natuurhistorisch of het Archeologisch museum. Ook om te shoppen bent u in Frankfurt aan het juiste adres, de stad kent verschillende winkelcentra.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3 of 4 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €87,- p.p.

Offerte

Reisprogramma Frankfurt
U vertrek u om 07.00 uur vanaf uw school naar Frankfurt. Aan het begin van de middag komt u aan bij de accommodatie en is er meteen tijd om de stad in te gaan. De tussenliggende dagen zijn vrij te besteden. Op de laatste dag vertrekt u omstreeks 15.00 uur terug naar uw school waar u in de loop van de avond zult aankomen.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Hostel in de wijk Gallus
Dit hostel ligt net buiten het centrum van Frankfurt, maar met het openbaar vervoer op +/- 150 meter bent u zo in het centrum. Het centraal station van Frankfurt ligt op 1 km afstand van het hostel. Het stadscentrum ligt op 2 km afstand.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot zes personen. De kamers zijn voorzien van privé faciliteiten. De docenten verblijven in tweepersoonskamers. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt o.a. over pool- en tafelvoetbaltafel, lounge met tv, bibliotheek, gratis WiFi, barbecue faciliteiten en een bar op het dak met uitzicht op de skyline van de stad.

Gastgezinnen Wiesbaden (nabij Frankfurt) 
Om ca. 18.30 uur wordt u verwacht op het centrale verzamelpunt, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastgezinnen. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2 of 3 met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Duitse wijze worden opgevangen. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 18.30 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg.

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). De docenten verblijven eveneens in gastgezinnen. Het is ook mogelijk in een nabijgelegen hotel of B&B te verblijven. Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet, allergie of ziekte, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Frankfurt;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt;
- Lunchpakket (bij gastgezinnen);
- Diner (bij gastgezinnen);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

3-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel€ 99,00 p.p.€ 96,25 p.p.€ 87,00 p.p.
Gastgezinnen€ 141,25 p.p.€ 137,25 p.p.€ 128,50 p.p.

 

4-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel€ 135,50 p.p.€ 132,50 p.p.€ 120,25 p.p.
Gastgezinnen€ 184,25 p.p.€ 179,25 p.p.€ 169,50 p.p.

 

Sightseeing Frankfurt
De stad heeft tal van interessante bezienswaardigheden die bezocht worden met deze tour, waaronder de St. Paulskerk, de kathedraal en de Römerberg. Ook gaat de tour langs het huis van Goethe, de Internationale kermis en het bankendistricht. Daarnaast ziet u ook de oude torens van de stadsbeveiliging, de wijk Sachsenhausen en nog veel meer.

Rivier cruise
Maak een boottocht over de Main en bekijk de bezienswaardigheden en skyline van Frankfurt vanaf het water. De boottocht duurt ongeveer 1 uur.

Museum für Moderne Kunst
Dit museum heeft als bijnaam 'taartpunt' vanwege zijn driehoekige vorm. De collectie van het museum bestaat uit moderne kunst vanaf de jaren 60 en met name uit Pop-Art en Minimal Art.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief