SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Duitsland Duitsland
Dresden Dresden
Duitsland

Dresden

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Duitsland - Dresden

Meerdaagse schoolreis: Dresden
Met een prachtig aanbod aan cultuur en ook op architectonisch gebied mogen de gebouwen in Dresden er zijn.
Bezoek tijdens uw schoolreis Dresden de Frauenkirch, het grootste meesterwerk van de...

Meerdaagse schoolreis: Dresden

Met een prachtig aanbod aan cultuur en ook op architectonisch gebied mogen de gebouwen in Dresden er zijn.

Bezoek tijdens uw schoolreis Dresden de Frauenkirch, het grootste meesterwerk van de barok. Ook de Zwinger is bekend om zijn culturele waarde. In de Zwinger bevindt zich de beroemde galerij van oude meesters, met onder meer de Sixtijnse Madonna. In Neustad vind u hippe winkels, moderne restaurants en gezellige terrasjes. Tijdens uw schoolreis kunt u ook een rondvaart maken naar de Blue Wonder Bridge. Uiteraard beschikt Dresden over een prachtige omgeving waar u op korte afstand het Nationaal Park Sachsisch Zwitserland treft. Hier kunt u prachtige wandelingen maken.

Uiteraard zijn er nog  meerdere excursies welke u bij Scooltrips kunt aanvragen.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3, 4 of 5 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €87,75 p.p.

Offerte

Reisprogramma Dresden
U vertrek om 06.00 uur vanaf uw school naar Dresden. Aan het einde van de middag komt u aan bij de accommodatie en is er meteen tijd om de stad in te gaan. De tussenliggende dagen zijn vrij te besteden. Op de laatste dag vertrekt u omstreeks 11.00 uur terug naar uw school waar u in de loop van de avond zult aankomen.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen).

Hostel in het centrum
Dit kleurrijke hostel ligt in het centrum en is dus niet ver verwijderd van de toeristische attracties. En in de omgeving van het hostel zijn goede verbindingen met het openbaar vervoer.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vijf personen met gedeelde faciliteiten op de gang. De kamers beschikken over een tv en zijn ruim van opzet en modern ingericht. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in één- en tweepersoonskamers verblijven. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. Verblijf is op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt bestaat uit een continentaal ontbijt met brood, vleeswaren, kaas, jam, graanproducten, koffie, thee, etc. 

Er kunnen in dit hostel groepen tot 60 personen worden ondergebracht. In het hostel zelf is een internet ruimte met gratis internet, tuin met barbecue faciliteiten en een self-catering keuken met gratis koffie en thee.

Gastgezinnen
Om ca. 18.30 uur wordt u verwacht op het centrale verzamelpunt in Dresden, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastgezinnen. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2 of 3 met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Duitse wijze worden opgevangen. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 18.30 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg.

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet, allergie of ziekte, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen.

De docenten verblijven in een nabijgelegen hotel op basis van logies en ontbijt. 

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Dresden;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lunchpakket (enkel bij gastgezinnen);
- Diner (enkel bij gastgezinnen);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

3-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum € 111,75 p.p.€ 98,25 p.p.€ 87,75 p.p.
Gastgezinnen (VP)€ 154,00 p.p.€ 150,50 p.p.€ 140,95 p.p.

 

4-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum€ 134,50 p.p.€ 130,75 p.p.€ 117,75 p.p.
Gastgezinnen (VP)€ 199,25 p.p.€ 195,50 p.p.€ 183,75 p.p.

 

5-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum€ 168,00 p.p.€ 163,75 p.p.€ 148,25 p.p.
Gastgezinnen (VP)€ 245,25 p.p.€ 241,25 p.p.€ 231,75 p.p.

Sightseeing tour Dresden
Deze sightseeing tour van 2 uur neemt u mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Dresden. U bezoekt met een Duitse of Engelstalige gids het theaterplein, de Zwinger, de kathedraal, de Semper Opera, de Frauenkirche en de grote markt. De Zwinger is het belangrijkste laatgotische bouwwerk in Duitsland. Het is in barokstijl en is absoluut een plaatje om te zien.


Rondleiding Schloss & Park Pillnitz
Pillnitz is een totaal kunstwerk, gevormd door de romantische ligging tussen rivier en wijngaarden, een idyllisch park en drie gebouwen die elk origineel en uniek zijn. Beide paleizen zijn in een mengeling van late barok en Chinese invloeden gebouwd. De twee paleizen met Aziatische uitstraling flankeren het Neue Palais, gebouwd door de architect Christian Friedrich Schuricht. Binnenin zorgt hij voor een verrassing met een koepelzaal en decoratieve wand- en plafondschilderingen

De Neues Grünes Gewölbe
In het Residenzschloss zijn de kunstvoorwerpen van de Saksische vorstenfamilie Wettin tentoongesteld in het Grünes Gewölbe. Het hof had tientallen kunstenaars en ambachtslieden in dienst. Met ruim 4000 kostbaarheden is het Grünes Gewölbe één van de grootste schatkamers van Europa. In het Neues Grünes Gewölbe zijn topstukken te zien als de grootste groene diamant ter wereld en één van de duurste gouden koffieserviezen. De barokke pracht en praal zijn overweldigend. Hoogtepunt is het juwelenkabinet.

De Große Garten
In het noorden van de stad ligt de uitgestrekte Dresdner Heide – een groot, gesloten bos- en heidegebied. Tegenwoordig is het park met zijn enorme tuinen één van de favoriete recreatieplekjes voor de Dresdenaren. Op meerdere openluchttonelen vinden culturele evenementen plaats, er worden concerten gegeven en af en toe verandert het park weer in een toneel voor feestelijke gala’s en vuurwerk. Verdere trekpleisters aan de rand van de stad zijn de botanische tuin en de dierentuin.

Extra Reisinformatie

Voor extra informatie bezoek de website van ArrivalGuides.com

Bekijk reisinformatie

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief