SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Denemarken Denemarken
Denemarken

Kopenhagen

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Denemarken - Kopenhagen

Meerdaagse schoolreis: Kopenhagen
De Deense hoofdstad is een charmante en dynamische stad met meer dan 502.000 vriendelijke inwoners, in Scandinavië, maar toch dichtbij voor uw schoolreis. Kopenhagen's populaire attractie...

Meerdaagse schoolreis: Kopenhagen

De Deense hoofdstad is een charmante en dynamische stad met meer dan 502.000 vriendelijke inwoners, in Scandinavië, maar toch dichtbij voor uw schoolreis. Kopenhagen's populaire attracties zijn Nyhavn, de bekende haven met de kleurrijke huizen en Strøget, de langste winkelstraat van Europa. Ook zijn de buitenwijken Nørrebro, Vesterbro en Christianshavn leuke wijken om te bezoeken; elk hebben ze een eigen karakter. Kopenhagen: historische gebouwen, volop winkelmogelijkheden, vriendelijkheid ten top en bovenal heeft de stad een ontspannende werking. Ideaal voor een schoolreis of werkweek!

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
4 of 5 dagen
Vervoer:
Touringcar
Vliegtuig

vanaf €167,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma Kopenhagen
U vertrekt om 06.00 uur vanaf uw school naar de accommodatie in Kopenhagen. Aan het begin van de avond komt u aan bij de accommodatie. De avond heeft u ter vrije besteding. De tussenliggende dagen zijn geheel ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u om 09.00 uur richting uw school. In de loop van de avond komt u weer bij uw school aan, hier eindigt uw schoolreis Kopenhagen. 

Het is ook mogelijk per vliegtuig naar Kopenhagen te reizen. Prijs op aanvraag.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen).

Hostel in het centrum 
Dit hostel in het centrum van Kopenhagen ligt op 5 minuten lopen van het Stadhuisplein en de tuinen van TivoliOok de winkelstraat Strøget is gelegen op 500 meter van het hostel.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot tien personen. De kamers beschikken over gedeelde en privé faciliteiten. De docenten verblijven in tweepersoonskamers doorgaans voorzien van privé faciliteiten. De kamers kijken uit op het kleine plein Vandkunsten. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt verder over een lounge, bar, restaurant, gemeenschappelijke keuken, fietsverhuurservice en spellenkamer met o.a. poolbiljart.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Kopenhagen en v.v.;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- 1 x retour overtocht Puttgarden - Rødby;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefond Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

4-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum€ 197,00 p.p.€ 186,00 p.p.€ 167,50 p.p.

 

5-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum€ 242,00 p.p.€ 230,00 p.p.€ 209,00 p.p.

 

De Kleine Zeemeermin
Dit is de bekendste toeristische attractie van Denemarken. Tevens is het het meest gefotografeerde standbeeld. Hans Christian Andersen schreef een sprookje over deze zeemeermin, Disney produceerde de film en Kopenhagen heeft een standbeeld van haar. Het beeldje werd gemaakt door Edvard Eriksen in opdracht van Carl Jakobsen, de oprichter van de Carlsberg Brouwerijen.

 

Amalienborg
De Amalienborg is de winterresidentie van de Deense koninklijke familie. Het bestaat uit vier gedeeltes die rond een achthoekig plein zijn gelegen. Midden op dat plein staat een standbeeld van koning Frederik V te paard. Van de buitenkant lijken de vier paleizen in rococostijl hetzelfde, maar van binnen zijn ze verschillend. Twee van deze paleizen zijn te bezichtigen. De wisseling van de wacht vindt elke dag om 12.00 uur plaats.

Tivoli
Dit pretpark is op een bijzondere plaats middenin de stad gelegen en is één van de oudste attractieparken van Europa. Het park heeft voor iedereen wat wils, van actie in de achtbaan tot rust in het reuzenrad. Tevens staat de hoogste zweefmolen van de wereld in dit park, hiermee bereik je een hoogte van 80 meter zodat je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Naast de vele attracties bestaat het park uit veel bomen, planten en bloemen en op het centrale plein worden geregeld concerten en optredens verzorgd.


Strøget
Dit is de grootste voetgangerszone van Europa en één van de populairste toeristische gebieden in Kopenhagen. In deze winkelstraat vind je chique boetiekjes, beroemde Kopenhaagse winkels, maar ook winkelketens en leuke souvenirswinkeltjes. Tevens zijn er veel straatartiesten en muzikanten die de toeristen proberen te vermaken.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief