SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
BelgiŽ BelgiŽ
Ardennen Ardennen
BelgiŽ

Brussel

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Belgie - Brussel

Meerdaagse schoolreis: Brussel
De hoofdstad van België en centrum van Europa! Brussel is rijk aan historische en eigentijdse gebouwen en er is absoluut altijd iets te beleven. Breng tijdens uw schoolreis of werkweek een b...

Meerdaagse schoolreis: Brussel

De hoofdstad van België en centrum van Europa! Brussel is rijk aan historische en eigentijdse gebouwen en er is absoluut altijd iets te beleven. Breng tijdens uw schoolreis of werkweek een bezoek aan het beroemde Atomium, de Grote Markt of het Koninklijk Paleis. En niet te vergeten, het welbekende Manneke Pis.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3 of 4 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €90,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma Brussel
U vertrekt om 08.00 uur naar Brussel. Aan het einde van de ochtend komt u daar aan en is er meteen tijd om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u om 16.00 uur weer richting Nederland. En komt u in de loop van de avond weer aan bij uw school.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Jeugdherberg in het centrum
In het centrum ligt deze gezellige jeugdherberg. Het openbaar vervoer en diverse winkels liggen op loopafstand van de accommodatie. Ook de Grote Markt en het Musical Instrumenten Museum ligt op loopafstand van de jeugdherberg.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor drie tot acht personen. De kamers zijn voorzien van een wasbak en de faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in één- en tweepersoonskamers verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt bestaat uit boterhammen met chocopasta, jam, kaas, ham of salami, yoghurt, muesli, cornflakes, melk, thee, koffie en fruitsap.

In de jeugdherberg zijn 171 bedden aanwezig. U kunt gebruik maken van de tv, een boek of tijdschrift lezen in de bibliotheek en borrelen in de bar. Er is een buitenruimte met terras en tafeltennistafel. Verder is er een internetaansluiting en kunt u zelf koken in de self-catering keuken.

Hotel aan de rand van het centrum
Dit hotel is aan de oever van het kanaal gelegen. De Grote Markt ligt op ongeveer 1,5 km afstand. Op loopafstand is een metrostation zodat de overige delen van Brussel gemakkelijk te bereiken zijn. 

U verblijft op meerpersoonskamers geschikt voor drie tot acht personen. Elke kamer is modern ingericht en beschikt over een flatscreen televisie en badkamer met douche. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in één- en tweepersoonskamers verblijven. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt. Het is mogelijk om maaltijden bij te boeken. 

Het hotel beschikt verder onder andere over een 24-uurs receptie, receptie, gedeelde lounge/televisie ruimte, bagageopslag en gratis WiFi. 

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Brussel;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

3-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Jeugdherberg in het centrum€ 102,50 p.p.€ 98,50 p.p.

€ 91,50 p.p

Hotel rand centrum

€ 100,50 p.p.€ 98,25 p.p.€ 90,50 p.p.

 

4-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Jeugdherberg in het centrum€ 139,50 p.p.€ 134,75 p.p.€ 125,25 p.p
Hotel rand centrum€ 137,25 p.p.€ 127,25 p.p.€ 125,25 p.p.

 

Kennismaken met Brussel
Ooit de hofstad van Keizer Karel, nu hoofdstad van België en Europa, Brussel is rijk aan historische en eigentijdse gebouwen. De Nederlandstalige gids laat u kennismaken met hartje Brussel, waar de belangrijkste overheidsgebouwen van de stad: de Grote Markt met het stadhuis en de aloude gildenhuizen. U gaat tevens kennismaken met de beroemdste burger Manneke Pis. In de bovenstad komt u voorbij het Centraal Station, de Kathedraal van “Sint Goedele”, het koningsplein en het Koninklijke Paleis, de Zavel. De rondleiding duurt ongeveer 3 uur.


Waterloo
Het Slagveld van Waterloo is het enige slagveld ter wereld dat intact werd bewaard. Kom de plek van de laatste slag van Napoleon ontdekken zoals hij was in 1815. Talrijke animaties zorgen voor een beter begrip van de context van de slag en geven u inzicht in de strategieën van Wellington en Napoleon. De Battlefield Tour neemt u mee voor een levendige, realistische ontdekking van dit evenement dat een keerpunt vormde in de geschiedenis van Europa.

Atomium
Het Atomium werd gebouwd in 1958 voor de Wereldtentoonstelling van Brussel. Tegenwoordig is het een belangrijke attractie en symbool van de hoofdstad van Europa. Vijf van de negen bollen zijn toegankelijk voor u. In deze bollen bevinden zich een permanente tentoonstelling met als thema Expo ’58, een tijdelijke voorstelling waarin wetenschap, vooruitgang en toekomst een rol spelen en een panorama met uitzicht over Brussel.


Stripmuseum
Het Stripmuseum is één van de populairste Brusselse attracties. België is een kweekvijver voor getalenteerde striptekenaars. Denk maar aan Kuifje, Suske & Wiske, Lucky Luke, De Smurfen, Guust Flater, Robbedoes en Bollie & Billie. In het museum kunt u uw hart ophalen en de evolutie van het stripverhaal zien.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief