SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
BelgiŽ BelgiŽ
Ardennen Ardennen
BelgiŽ

Antwerpen

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Belgie - Antwerpen

Meerdaagse schoolreis: Antwerpen
Antwerp en; nét over de grens, maar toch echt Vlaams! Deze Vlaamse stad biedt een mix van cultuur, historie, architectuur en mode. Een leuke, afwisselende bestemming voor een schoolr...

Meerdaagse schoolreis: Antwerpen

Antwerpen; nét over de grens, maar toch echt Vlaams! Deze Vlaamse stad biedt een mix van cultuur, historie, architectuur en mode. Een leuke, afwisselende bestemming voor een schoolreis of werkweek. Ontdek het verleden van Antwerpen in Diamantwijk, de diverse musea, de winkels op de Meir en geniet op de terrassen op de Grote Markt. 

 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3 of 4 dagen
Vervoer:
Touringcar

vanaf €92,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma Antwerpen
U vertrekt omstreeks 08.30 uur naar Antwerpen. Aan het eind van de ochtend komt u hier aan en is er direct tijd om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u omstreeks 17.30 uur weer richting Nederland. In de loop van de avond komt u aan bij uw school.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

 

 

Hostel in oude stadscentrum
Gebouwd in 2011, heeft het hostel een moderne uitstraling. Het hostel heeft een uitstekende ligging om de stad te verkennen. 

U verblijft in meerpersoonskamers met privé faciliteiten. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt over 162 bedden, gratis WiFi in de lounge en bar, lounge/tvhoek, bar met snacks, gezelschapsspellen, terras, eetzaal, vergaderzaal.

 

** Hotel in het centrum
Dit hotel ligt in het centrum van Antwerpen, naast centraal station. De diamantwijk ligt op 5 minuten loopafstand van het hotel.

U verblijft op meerpersoonskamers geschikt voor twee en drie personen. De kamers zijn voorzien van WiFi, een tv en eigen badkamer. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hotel beschikt in totaal over 145 bedden, WiFi in de gemeenschappelijke ruimtes en een drank- en snackautomaat.

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Antwerpen;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

3-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in het centrum € 103,75 p.p.€ 99,75 p.p.

€ 92,50 p.p.

 

4-daagse reis   
Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Hostel in centrum € 141,75 p.p.€ 137,00 p.p.€ 128,00 p.p.

Modemuseum
Het modemuseum presenteert kledingmode van zowel 5 eeuwen geleden als kleding van hedendaagse Belgische modeontwerpers. De collectie wordt regelmatig aangevult door studenten van de mode-opleiding in Antwerpen.


Aquatopia
Het aquarium van Aquatopia kent een grote hoeveelheid reptielen en meer dan 10.000 vissen. Ontdek door middel van een educatief programma alle ins en outs van de onderwaterwereld.

Rubenshuis
Hier werkte en woonde de kunstschilder Peter Paul Rubens de laatste 30 jaar van zijn leven. Tegenwoordig is het huis een museum bestaande het woongedeelte en het atelier.


Het Frietkotmuseum
Het kleinste museum van Antwerpen waar u alles te weten komt over friet. Het Frietkotmuseum heeft een collectie sculpturen, schilderijen en objecten van Belgische kunstenaars. 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief