SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Nederland

Rotterdam - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Steden - Rotterdam - Dagtocht

Dagtocht: Rotterdam
Rotterd am is dé maritieme en architectuur hoofdstad van Nederland en heeft u, naast water, ook heel veel andere zaken te bieden. Deze metropool van formaat is voorzien van een indrukwekkende skyline ...

Dagtocht: Rotterdam

Rotterdam is dé maritieme en architectuur hoofdstad van Nederland en heeft u, naast water, ook heel veel andere zaken te bieden. Deze metropool van formaat is voorzien van een indrukwekkende skyline vol architecturale hoogstanden, waaronder de Erasmusbrug. Daarnaast biedt Rotterdam u uiteraard uitstekende winkelmogelijkheden, uiteenlopende restaurants en een bruisend nachtleven. Kortom, een verrassende bestemming met veel mogelijkheden voor uw schoolreis!

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €14,75 p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Rotterdam 
U vertrekt om 07.00 uur naar Rotterdam. De chauffeur zet u af in het centrum, waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. U kunt op eigen gelegenheid de stad verkennen. Om 18.00 uur haalt de chauffeur u weer op in het centrum en vertrekt u richting huis.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per tourist class touringcar van uw school naar het centrum van Rotterdam;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Rotterdam€ 18,75 p.p.€ 17,00 p.p.€ 14,75 p.p.

Euromast
Bekijk Rotterdam vanaf grote hoogte en geniet van het prachtige uitzicht over de stad. De Euromast is 185 meter hoog, en heeft 3 uitkijkplatforms.

Markthal
Sinds 2014 is de Markthal geopend en u kunt hier terecht voor verse en eerlijke producten. De Markthal is een afgesloten overdekte markt met 96 permanente- en losse marktkramen.

Havenrondvaart
Bekijk Rotterdam eens vanaf een ander oogpunt; vanaf het water. Terwijl u geniet van het dobberen op het water ziet u de indrukwekkende skyline, bekende scheepswerven, enorme droogdokken en hypermoderne overslag van Rotterdam.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief