SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Frankrijk Frankrijk
Versailles Versailles
Frankrijk Frankrijk
Frankrijk

Parijs - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Steden - Parijs - Dagtocht

Dagtocht Parijs
Parijs, een stad welke gemakkelijk in een dag te bezoeken is als schoolreis. Tijdens deze dagexcursie kunt u een bezoek brengen aan onder andere het Louvre, de Eiffeltoren, Sacre Coeur, Arcde Triomphe en de Not...

Dagtocht Parijs

Parijs, een stad welke gemakkelijk in een dag te bezoeken is als schoolreis. Tijdens deze dagexcursie kunt u een bezoek brengen aan onder andere het Louvre, de Eiffeltoren, Sacre Coeur, Arcde Triomphe en de Notre Dame. Sluit de schoolreis Parijs af met bijvoorbeeld een boottocht over de Seine welke zeer de moeite waard is.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
24 uur
Vervoer:
Touringcar

vanaf €33,- p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Parijs
U reist om 04.00 uur per luxe touringcar naar het centrum van Parijs. Aan het einde van de ochtend wordt u afgezet in het centrum en heeft u alle tijd om Parijs te verkennen. De chauffeur neemt zijn verplichte aantal uren rust. Daarna vertrekt u weer naar Nederland. Omstreeks 04.00 uur bent u dan weer terug bij uw school.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Parijs;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Parijs€ 43,50 p.p.€ 40,00 p.p.€ 33,00 p.p.

Eiffeltoren
Het boegbeeld van Parijs is absoluut de Eiffeltoren. Een bijzonder bouwwerk uit 1889. De toren is in totaal 312 meter hoog en heeft 1665 traptreden! U kan met de lift naar de 2e verdieping (115m). Stelt u voor hoe het uitzicht over Parijs er vanaf daar uitziet! De chauffeur overhandigd u de tickets op de heenreis zodat niet bij de ticketbalie hoeft te wachten. 


Boottocht Seine
Bekijk Parijs vanaf het water. Maak een boottochtje over de Seine. De tocht duurt 1 uur en 15 minuten. U wordt meegenomen langs de bekende bezienswaardigheden aan de Seine.

Lichttour door Parijs of wandeltocht
Met de eigen touringcar en onder begeleiding van een Nederlandstalige gids ontdekt u Parijs Lichtstad. Een overvloed aan kleine lichtjes maakt Parijs tot een prachtig plaatje. De tour duurt ongeveer een uur. U kunt de stad ook te voet verkennen met een Nederlandstalige gids. Keuze uit 1 of 3 uur.


Versailles
Het kasteel van Versailles werd gebruikt door Lodewijk XIV. De verschillende zalen van het kasteel, waar vroeger veel feesten werden georganiseerd, zijn versierd met bladgoud en de plafonds toonden bijzondere schilderingen. De grootste ruimte is de Spiegelzaal, ook wel bekend van ‘Het Verdrag van Versailles’. Ook de tuinen van Versailles zijn wereldberoemd en in typisch Franse stijl aangelegd. U kunt Versailles gratis bezoeken. Docenten betalen wel entree. 1 docent per 15 leerlingen gratis.

Musée du Louvre
Dit wereldberoemde museum heeft maar liefst ruim 200 zalen met een ruime collectie kunstvoorwerpen en schilderijen. Het bekendste werk is de ‘Mona Lisa’, geschilderd door Leonardo da Vinci. U kunt dit museum gratis bezoeken met een schoolgroep. Of kies, tegen betaling, voor een rondleiding met Engelstalige gids.


Centre Pompidou
In het Centre Pompidou vindt u de grootste collectie moderne kunst, maar ook een kolossale openbare bibliotheek, mediatheek, kinderatelier, centrum voor industriële vormgeving en een filmmuseum. Op de bovenste verdieping heeft u een uitzicht over de stad.

Begraafplaats Le Père Lachaise
Deze bekendste begraafplaats ter wereld herbergt de graven van veel beroemdheden. Hier ziet u veel monumentale grafmonumenten van bijvoorbeeld Edith Piaf, Chopin, Molière en Jim Morrison. Entree is gratis.

 

Extra Reisinformatie

Voor extra informatie bezoek de website van ArrivalGuides.com

Bekijk reisinformatie

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief