SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Engeland Engeland
Krijtrotsen Krijtrotsen
Engeland

Londen - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Steden - Londen - Dagtocht

Dagtocht Londen
Londen is een wereldstad welke voor scholen goed in één dag te bezoeken is. U heeft gegarandeerd een onvergetelijke dag. Na aankomst in Londen heeft u de tijd om de bekende toeristische attracties...

Dagtocht Londen

Londen is een wereldstad welke voor scholen goed in één dag te bezoeken is. U heeft gegarandeerd een onvergetelijke dag. Na aankomst in Londen heeft u de tijd om de bekende toeristische attracties te bezoeken zoals London Eye,  Buckingham Palace, Big Ben en een cruise over de river. Ook zijn er voldoende musea welke een bezoek waard zijn tijdens uw schoolreis.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
28 uur
Vervoer:
Touringcar

vanaf €38,- p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Londen
Omstreeks 01.00 uur vertrekt u al in de richting van Frankrijk. Met de ferry vaart u over van Calais naar Dover in Engeland. In de loop van de ochtend komt u aan in het centrum van Londen. U kunt op eigen gelegenheid de stad verkennen. Als de chauffeur de verplichte aantal uren rust heeft genomen vertrekt u in de loop van de avond weer richting Dover om de overtocht naar Calais te maken. Omstreeks 07.00 uur bent u weer terug bij uw school.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Londen;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- 1 x retour overtocht Calais - Dover;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Londen€ 50,25 p.p.€ 45,75 p.p.€ 38,00 p.p

London Eye
Dit grote reuzenrad aan de oever van de Theems biedt een prachtig uitzicht over de stad. De London Eye zet het nabij gelegen parlementsgebouw, Palace of Westminister, in een heel ander perspectief. Een rondje in de London Eye duurt ongeveer 30 minuten. U kunt vanuit een afgesloten capsule rustig op de stad neerkijken.


London Dungeon
Neem uw groep mee naar de donkerste momenten in de geschiedenis van Londen! Herleef de pest epidemieën en ontmoet Jack The Ripper! Laat u verrassen door special effects, acteurs en andere wezens die u tegen kan komen en geschiedenis lijkt zich ineens opnieuw af te spelen...

River cruise
Maak een boottocht over de Theems. Bekijk bekende bezienswaardigheden vanaf het water. Deze tocht gaat van Westminister Pier naar Tower Pier. De boottocht duurt ongeveer 1 uur.


Jack the Ripper Tour
Zodra de nacht invalt en de schaduw optrekt begeeft u zich met een Engelstalige begeleider in de smalle steegjes van White Chapel om het bloederige spoor van Jack the Ripper te volgen. U  voegt zich bij de politie om deze meedogenloze moordenaar op te sporen. U bezoekt de plaatsdelicten en volgt het bewijs op jacht naar Jack the Ripper. Bent u in staat Jack the Ripper te ontmaskeren?

St. Pauls Cathedral
Breng een bezoekje aan het beroemde St. Pauls Cathedral. Het meesterwerk van Christopher Wren, die de kerken herbouwde na de Grote Brand van 1666. De gigantische Great Paul slaat elke dag om 13.00 uur en de Great Tom op het hle uur. De kerk staat verder bekend om de koren die er getraind worden.


Tower of London
De tower of London is bij veel mensen bekend als een gevangenis, maar dit bouwwerk heeft meer rollen gediend. Aanvankelijk was het een vesting met slotgracht en de tower herbergde het arsenaal, de kroonjuwelen en de Royal Mint.

Musical
In Londen kunt u diverse prachtige musicals bezoeken. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden!


Natural History Museum

Het Natural History Museum is een interessant museum met Life galeries met informatie over fossielen, dinosaurussen, vogels, insecten, grote zoogdieren en nog veel meer. In de Earth Galeries wordt meer verteld over de kracht en het ontstaan van de wereld, over aardbevingen, vulkanen, stenen, mineralen en over hoe de mensheid de aarde aantast.


Science Museum
Dit grote museum boordevol items om zelf te proberen, toont de opwindende wereld van  wetenschap en techniek aan de hand van enkele eeuwen ontwikkeling.

Extra Reisinformatie

Voor extra informatie bezoek de website van ArrivalGuides.com

Bekijk reisinformatie

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief