SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Frankrijk Frankrijk
Versailles Versailles
Frankrijk Frankrijk
Frankrijk

Lille - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Steden - Lille - Dagtocht

Dagtocht Lille
Lille, in Nederland ook wel bekend als Rijsel, is een levendige stad waar veel te zien en te doen is! De geschiedenis is één van de dingen die de hoofdstad van Frans-Vlaanderen zo aantrekkelijk maa...

Dagtocht Lille

Lille, in Nederland ook wel bekend als Rijsel, is een levendige stad waar veel te zien en te doen is! De geschiedenis is één van de dingen die de hoofdstad van Frans-Vlaanderen zo aantrekkelijk maakt. In Lille bent u op het ene moment in Vlaanderen en het andere moment waant u zich in een typische Franse stad. Maak een boottocht over de Deule, bezoek het Museum van de Schone Kunsten of geniet van de Franse keuken op een van de vele terrasjes. Tijdens een dagtocht naar Lille zult u zich samen met uw leerlingen niet snel vervelen!

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €17,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Lille
U vertrekt met uw leerlingen o
m 06.30 uur naar Lille. De chauffeur zet u af in het centrum, waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. Om 16.00 uur haalt de chauffeur u weer op in het centrum en vertrekt u richting Nederland, waar deze schoolreis Lille eindigt.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per tourist class touringcar van uw school naar het centrum van Lille;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Lille€ 22,75 p.p.€ 21,00 p.p.€ 17,50 p.p.

Boottocht Lille
Welkom aan boord! Dit boottochtje over de Deule-rivier zal je een nieuwe kijk geven op de 3e haven van Frankrijk. Geniet en leer het verhaal kennen over de stad, het Citadelle park, de flora en fauna, het gebied ‘Bois-Blancs’ wat een klein eiland is geworden, Lambertsart en het Maison Folie.


Gare Saint-Sauveur

Gare Saint-Saveur in Lille huisvest in oud station een museum, cinema en restaurant. Deze culturele instelling organiseert regelmatig moderne (kunst) tentoonstellingen. Gare Saint-Sauveur is een echte ontmoetingsplek voor de bewoners, maar als toerist ben je hier ook erg welkom.

Museum des Beaux-Arts
Het Paleis voor Schone Kunsten in Lille is een bijzonder museum. Dit prachtige musuem is na het Louvre in Parijs het belangrijkste museum van Frankrijk en heeft een indrukwekkende collectie kunst uit de 17e en 18e eeuw. In het imposante gebouw, dat in typisch 19e-eeuwse stijl is opgetrokken, zijn collecties van Europese schilderijen ondergebracht, alsook een kabinet met tekeningen en schetsen, een collectie antiquiteiten, een afdeling Middeleeuwen en Renaissance, keramiekverzamelingen uit de 17e en 18e eeuw, 19e-eeuwse Franse beeldhouwwerken en reliëfplaten uit de 18e eeuw.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief