SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Duitsland Duitsland
Dresden Dresden
Duitsland

Keulen - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Steden - Keulen - Dagtocht

Dagtocht Keulen
Maak met uw leerlingen kennis met Keulen, een bijzonder mooie stad aan de Rijn. Deze stad, gesticht door de Romeinen als Colonia Aggripina, is een van de oudste steden van Duitsland. Breng tijdens dit uitstapje...

Dagtocht Keulen

Maak met uw leerlingen kennis met Keulen, een bijzonder mooie stad aan de Rijn. Deze stad, gesticht door de Romeinen als Colonia Aggripina, is een van de oudste steden van Duitsland. Breng tijdens dit uitstapje een bezoek aan het meest beroemde gotische bouwwerk van Duitsland, de Kölner Dom. U kunt tijdens uw schoolreis een kijkje nemen in de Altstadt, het gezellige oude centrum. Ook zijn er vele musea te vinden in deze stad, zoals het bekende Wallraf-Richartz-Museum en het chocolademuseum.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €15,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Keulen
U vertrekt omstreeks 07.00 uur vanaf uw school naar Keulen. De chauffeur zet u af bij in het centrum, waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. Om 17.30 uur haalt de chauffeur u weer op in het centrum en vertrekt u richting uw school

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Tip!: Verblijf meer dagen in Keulen en ontdek naast het historische centrum bijvoorbeeld pretpark Phantasialand of Europa-park!

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar het centrum van Keulen;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Keulen€ 20,00 p.p.€ 18,50 p.p.€ 15,50 p.p.

Cathedraal ‘De Keulse Dom’
Een van de werelds grootste en mooiste cathedralen staat in Keulen. De Keulse Dom is het symbool van deze aan de Rijn gelegen stad. De eerste steen van dit gebouw is gelegd op 15 augustus 1248. Deze cathedraal biedt u een uitzicht over Keulen van 100 meter hoog. Even doorzetten, want het zijn 533 traptreden, maar dan ook zeker de moeite waard. U kunt alleen deze cathedraal bezoeken, maar ook in combinatie met een stadstour.

Tour door Keulen
Laat u meenemen door deze metropool aan de Rijn. Keulen heeft veel te bieden zoals een van werelds grootste cathedralen ‘de Keulse Dom’, 2000 jaar geschiedenis in het oude gedeelte van de stad en vele interessante musea. U kunt verschillende stadstours bij ons boeken. Een rondleiding door de stad duurt 1 uur en wordt begeleid door een gekwalificeerde Nederlands sprekende gids.

Romeins-Germaans Museum
Het Romeins-Germaans museum vindt u in Keulen letterlijk op de resten van een Romeinse stadsvilla uit de 3e eeuw. Dit museum is een van de belangrijkste musea van deze oude stad en werd geopend in 1974. Hier worden vele archeologische vondsten vertoond en het museum geeft u een blik in de historie van de stichting van Keulen. Keulen was van oorsprong namelijk een Romeinse stad. Ook dit museum kunt u boeken in combinatie met de stadstour of op zichzelf staand.

Stadsmuseum Keulen
In de binnenstad van Keulen vindt u het Stadsmuseum (Kölnisches Stadtmuseum) Keulen. In dit museum vindt u mooie werken van Nederlandse en Duitse meesters, evenals een grote collectie moderne kunst. Daarna worden er verschillende tentoonstellingen gegeven over het Keulse Carnaval, het lokale Keulse Bier, de Eau de Cologne en andere dingen die typisch Keuls zijn. Zo geeft een bezoekje meteen een beter beeld van de stad en haar karakteristieken.

De Romaanse kerken
Keulen is een stad van kerken. Zo dicht bij elkaar als in geen andere Duitse stad staan hier binnen het verloop van de middeleeuwse stadsmuur twaalf grote Romaanse abdij- en kloosterkerken, echte kleinoden van middeleeuwse bouwkunst. Zij behoren tot de belangrijkste kerken van West-Europa.

Rheinpark 
Een 50 hectare groen park ideaal voor een middagdutje. Met een kabelbaan bereik je de andere kant van de oever, genietend van het mooie uitzicht op de stad.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief